- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.081
			T 
		 Tatlianne20
 neredesinnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler :)İyi geceleeeeer
Rabbim içi dışı bir iyi niyetli kişilerle karsılaştırsın ,kimseyi de şeytana uydurmasın canım devir çünkü aldı basını gidiyor.Evet balım valla hic sorma milletin kafası hepten gidik bir acayipler ya
Değişik insan çook.Aynen öyle valla hiçte böyle bir muhabbetimiz olmamıştı şimdiye kadar hatta senin yanında bence özgüven eksikliği hissediyor diye yorum yapıyordu şimdi böyle yazdı şaştım kaldım
İyi geceler canımİyi geceleeeeer
Evet berbat bir dönemdeyiz gerçekten her gün şaşırıp kaldığımız bir şey duyuyoruz Rabbim sonumuzu hayr eylesin.Rabbim içi dışı bir iyi niyetli kişilerle karsılaştırsın ,kimseyi de şeytana uydurmasın canım devir çünkü aldı basını gidiyor.
Malesef öyleDeğişik insan çook.
Amin canim vardir herşeyde bir hayir bende sabirla bekliyorum canim rabbim biliyor ne kadar istediğimi o vericek o alicak bizde sabirla dua ile beklicez insallahAmin Kuzum benim ,benimde olmadı ilk etapta bende pko vardı klomen falan kullandım bende özele gittik hep .tam ilaç tedavisine baslayacaktım adet söktürücü kullanıp adet düzensizliği vardı aylarca hasta olmuyordüm çünkü. Ama doktorun verdiği söktürücüyü nedense o gün kullanmak istemedim kendiliğinden hasta olursam ozaman gelirim tedaviye baslarız dedim.halbuki ilaçlarımı falanda almıştık duruyordu evde kendiliğinden hasta olursam başlarım diye ve iyiki söktürücüyü kullanmamışım o ay hamile kalmışım eğer söktürücüyü kullansaydım bebeğimi parça parça düşürücekmişim buda Allahın işi canım. Bizde aldığımız ilaçları doktora götürdük verdik ihtiyacı olan aileye adımızA verin hocam dedik ,inşallah faydası olmuştur birilerine.Rabbim büyük isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter ki duayı morali eksik etmeyelim.
İnşallah Kuzum benim.Amin canim vardir herşeyde bir hayir bende sabirla bekliyorum canim rabbim biliyor ne kadar istediğimi o vericek o alicak bizde sabirla dua ile beklicez insallah
Amin canım aminn .Evet berbat bir dönemdeyiz gerçekten her gün şaşırıp kaldığımız bir şey duyuyoruz Rabbim sonumuzu hayr eylesin.

İyi gecelerrr ❤Hadi iyi geceler kızçeler öpüldünüz
iy geceler tatli hamissİyi geceleeeeer

Nasılsın cınımmmiy geceler tatli hamiss

Geldum geldum adamı uyurruk:))T Tatlianne20 neredesinnn
@Lilaseverr @imzaben @Hannazbalbocuuu @Bayan Papatya @bulca
Blue_Peri @__zuzu
Zipzip-
Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893
balbocuuu @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07
ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Madammor
Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem
Finrod Felagund @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @RosSsS
AnneAslan
hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @sivastrabzon @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @arzum123
Eki Görüntüle 2239532

Malesef oluyor kuzzzumAynen dediğin gibi yuva kurulurken illaki oluyor problemler ama şu başkasının hayatını yönetmeye çalışan insanlar bir bitmiyor yaaaamann sizin huzurunuz olsunda gerisi hikaye
Evlilikler hauatlar carcurt kuzum:)Nerdeydim bugün misafirlikteydim kuzum, geç geldim eve anca geldim canim.. siz neler kaynatıyorsunuz??
Konu konuyu acıyor evlilikler :)))Napayım kuzum. Kocam nöbette ben evde. Takılıyorum öyle işte. Yav amma çok konuşmuşsunuz takip edemedim, konu ne
Geldim kuzum ben:)Kimsee yok muu??
Hayırlı geceler kuzumİyi geceleeeeer
Nasılsın neler yapiyon kuzum.Selam cani benim :)
Sağol kuzumm sana da hayırlı geceler nasılsınMalesef oluyor kuzzzum
Evlilikler hauatlar carcurt kuzum:)
Konu konuyu acıyor evlilikler :)))
Geldim kuzum ben:)
Hayırlı geceler kuzum
Nasılsın neler yapiyon kuzum.
Iyiyim kuzum bugün de temizlik kaldi yarına artik adam tepemde horluyor bende kkda dolaniyom sen nasılsın balim♥Sağol kuzumm sana da hayırlı geceler nasılsın