- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.181
Uyuttun mu kuzunu kuzum?hosgeldin kuzum nasilsin:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuttun mu kuzunu kuzum?hosgeldin kuzum nasilsin:))

Ne konusu bakim:))))Canim piyango konulu konuya bakıyordum baya yazan oldu da bizde yedik konuya bak..![]()
Ahah isci adamlar ne edecez cekecez artık biz kadinlaeinda horluyorsak bi koro olusuyordur desene:)))[/QUOTE]Al benden de o kadar kuzum
Benim kocada horluyor valla![]()
Selam ihtimaller perisi hatunumSelamm![]()
yok hala oynuyor uykusu gelmisde direniyoUyuttun mu kuzunu kuzum?![]()
Trendlere bak anlarsınNe konusu bakim:))))
MerhabalarSafsarisin sohbete buyrun.
Ne oynaması bu saatte, uykusunda büyüsün tıpış tıpış yürüsün kuzuyok hala oynuyor uykusu gelmisde direniyo
ben brazdan gitcem yanina suan horlamiyodur beni bekliyo ben gideyim baslarAhah isci adamlar ne edecez cekecez artık biz kadinlaeinda horluyorsak bi koro olusuyordur desene:)))
Baktim ve yorum yaptim:)))Trendlere bak anlarsın![]()
Hoşgeldin kuzum♥Merhabalar
Öle olur zatin bizi uyutmazlar:)))ben brazdan gitcem yanina suan horlamiyodur beni bekliyo ben gideyim baslar![]()
Merhaba iyi geceler hosgeldinMerhabalar
Hosbulduk arkadasim :)Merhaba iyi geceler hosgeldin![]()
VeAleykümSelam ' Elmas' kalplim ♡♡Selam ihtimaller perisi hatunum![]()
Öle olur zatin bizi uyutmazlar:)))
Baktim ve yorum yaptim:)))
Hoşgeldin kuzum♥
İyiyim canim şarjım azalıyor ona üzülüyorum su anVeAleykümSelam ' Elmas' kalplim ♡♡
Nasilsin![]()
Hosbuldum böcükummm naber ?hosgeldin pembikimm![]()
ahh ahh nerdee anca kucakta gezsin bakinsin dagitsin döksun hic uyurmuuNe oynaması bu saatte, uykusunda büyüsün tıpış tıpış yürüsün kuzu![]()
Taksana kuzum :-/İyiyim canim şarjım azalıyor ona üzülüyorum su an![]()
Yaa gitme :/İyiyim canim şarjım azalıyor ona üzülüyorum su an![]()
Uyku olmayinca kk ya atiyoz kendimizi sen napiyon bakim coluk cocu evli bekar.[/QUOTE]Nasil gidiyor gece bakalım:)