- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Günaydınnnnn ❤GüNaYdIn
İyiyim canım benim sen nasılsın çalışıyomusunG
Günaydınnnnn ❤
Nasılsın canım
Iyiyim canım simdi yatak keyfi yapıyorum :))İyiyim canım benim sen nasılsın çalışıyomusun![]()
İyi iyi tadını çıkarIyiyim canım simdi yatak keyfi yapıyorum :))
3 gibi gideceğim canım :))
Dün cook yorulmusum bende hiç kalkasım yok zaten :))İyi iyi tadını çıkarbenimde hiç kalkmak gelmedi içimden biri yat dıyo sanki,dünde geç uyudum ,gecede kız uyandı bir vakit onu uyutmaya çalıştım ,anlayacagın kafam böön gibi
![]()
Henüz uyanamadı hanımefendi gece uykusuz kalınca ama yerinde dönüp durmaya başladı uyanır az sonraDün cook yorulmusum bende hiç kalkasım yok zaten :))
Daha vakit erken canım kızında uyuyorsa dinlenin birlikte :)
Uyanma moduna girdi diyorsun :))))Henüz uyanamadı hanımefendi gece uykusuz kalınca ama yerinde dönüp durmaya başladı uyanır az sonra![]()
Aynen evet anneee sesi geldi bile bir bakayımUyanma moduna girdi diyorsun :))))
Tamam canım görüşürüz o zaman :))Aynen evet anneee sesi geldi bile bir bakayım![]()
Kahvaltı hazırlıyorum gel canısı beraber yapalımTamam canım görüşürüz o zaman :))
TünayydınTünaydın![]()
Sanırım bana yazdım.iyim tatlım kahvaltı yapıyorum sen napıyon buyur gel beraber yapalımNasılsın canım napiyon
Sana yazdım canım. Sağol canım ben o vazifeyi çoktan yaptım afiyet olsun canım ☺Sanırım bana yazdım.iyim tatlım kahvaltı yapıyorum sen napıyon buyur gel beraber yapalım![]()
Oo erkenden yapmış maşallah biz anca ayılıyoruz bu saatlerde öğle ile sabah karışık bizdeSana yazdım canım. Sağol canım ben o vazifeyi çoktan yaptım afiyet olsun canım ☺