• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

valla herkes internetçi intenette şu kdar bu kadar ikna edene kdar göbeğim çatlıyor. bencede o zamalar daha güzeldir :KK43: keşke o zamanlarda çalışsaydım :KK43: böyle giderse acenta kalmaz :KK43: iş olaakları düşer
Burada çoğu otel eleman çıkardı 5 dil bilenler Dubai’ye yada İspanya’ya gittiler durum o kadar kötü maalesef yerli insanımızda para yok malum herşey ateş pahası allah herkesin yardımcısı olsun biz maaş + tip + ekstra para alırdık bir memur maaşına denk gelirdi

Burada çoğu otel eleman çıkardı 5 dil bilenler Dubai’ye yada İspanya’ya gittiler durum o kadar kötü maalesef yerli insanımızda para yok malum herşey ateş pahası allah herkesin yardımcısı olsun biz maaş + tip + ekstra para alırdık bir memur maaşına denk gelirdi

öyle valla geçim zorlaştı parex bulaşık teli 3lü 15 tl :D aldım ama hala içime dert olmuş durumda 3 yıl kullanırım galiba :D :D alt tarafı bi telsin sen nie o kadar pahalı :D :D bende maaş - prim- olursa tip şeklinde çalışıyorum sabah 8 akşam 7:30

o gelene kdar ben yorum yapayım :D :D ben eğlenceli konuşkan ama yoğun bir zip zip düşündüm :D öylede takım kaptanı olmak kolay değil :) :21::KK60:
Tesekkur ederim canim güzel yorumun için ❤❤
Konusmayı normalde cook seven biri olmasamda muhabbet güzel olunca cook konusuyorum burdada böyle oluyor güzel insanlarla karsılastım hep

Tesekkur ederim canim güzel yorumun için ❤❤
Konusmayı normalde cook seven biri olmasamda muhabbet güzel olunca cook konusuyorum burdada böyle oluyor güzel insanlarla karsılastım hep

demek ki yazmayı seviyorsun :D :D gerçek hayattada güzel insanlarla karşılaşman dileğiyle çalışıormuydun

demek ki yazmayı seviyorsun :D :D gerçek hayattada güzel insanlarla karşılaşman dileğiyle çalışıormuydun
Aslında yazmayı da cok sevmem :D
Inşallah canım hepimiz iyi insanlarla karsılasalım
Hafta sonlar kücük bir marketimiz var babama yardıma gidiyorum canım onun dısında birsey yapmıyorum bol bol burdayım :D

Back
X