- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.981
Bencede cook tatlı da kaptan olarak daha mı sert bir resim yapsam diyorumbence böyle çok tatlış :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede cook tatlı da kaptan olarak daha mı sert bir resim yapsam diyorumbence böyle çok tatlış :))
Bilmem ki sıkları alalımNasıl birşey istiyorsun ben bulayım sana marjinal hanımhanımcık![]()
Burada çoğu otel eleman çıkardı 5 dil bilenler Dubai’ye yada İspanya’ya gittiler durum o kadar kötü maalesef yerli insanımızda para yok malum herşey ateş pahası allah herkesin yardımcısı olsun biz maaş + tip + ekstra para alırdık bir memur maaşına denk gelirdivalla herkes internetçi intenette şu kdar bu kadar ikna edene kdar göbeğim çatlıyor. bencede o zamalar daha güzeldirkeşke o zamanlarda çalışsaydım
böyle giderse acenta kalmaz
iş olaakları düşer
Bencede cook tatlı da kaptan olarak daha mı sert bir resim yapsam diyorum![]()
DüşünüyorumBilmem ki sıkları alalım![]()
Bak olabilir U Ufukta_bebek geldi mesela ona sorayım :)))belkide senin tatlış kaptan olduğun için geliyorlardır![]()
Burada çoğu otel eleman çıkardı 5 dil bilenler Dubai’ye yada İspanya’ya gittiler durum o kadar kötü maalesef yerli insanımızda para yok malum herşey ateş pahası allah herkesin yardımcısı olsun biz maaş + tip + ekstra para alırdık bir memur maaşına denk gelirdi
Bak olabilir U Ufukta_bebek geldi mesela ona sorayım :)))
Cayi demle geliyorummmBacım benim öğle ile sabah karışık bilmiyonmu yeni kahvaltı yepcam beeen![]()
Az önce burdaydı gelsin de bende öğreneyim merak ettim :))yeni biri olarak onun yorumlarını alalım :)))
Az önce burdaydı gelsin de bende öğreneyim merak ettim :))
Tesekkur ederim canim güzel yorumun için ❤❤o gelene kdar ben yorum yapayım![]()
ben eğlenceli konuşkan ama yoğun bir zip zip düşündüm
öylede takım kaptanı olmak kolay değil :)
![]()
Gel cabuk yanında börekte var gel bitmedenCayi demle geliyorummm![]()
Timemmmm :)Düşünüyorumbulunca yazarım sana
Tesekkur ederim canim güzel yorumun için ❤❤
Konusmayı normalde cook seven biri olmasamda muhabbet güzel olunca cook konusuyorum burdada böyle oluyor güzel insanlarla karsılastım hep
Çenesi düşüyo çenesiTesekkur ederim canim güzel yorumun için ❤❤
Konusmayı normalde cook seven biri olmasamda muhabbet güzel olunca cook konusuyorum burdada böyle oluyor güzel insanlarla karsılastım hep
Seve seveafiyet olsun her sabah beklerim![]()
Aslında yazmayı da cok sevmemdemek ki yazmayı seviyorsun![]()
gerçek hayattada güzel insanlarla karşılaşman dileğiyle çalışıormuydun
Cenem cook feci düştü amaÇenesi düşüyo çenesi![]()