• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 kasımda idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. ama inanmadım çünkü yeni adet olmuştum. eşimede söyemedim.
15 kasımda kan testi yaptım hamileyim ve 6 haftalık olcak kadar bt hgc yüksek eşime süpriz yaptım :)
16 kasımda akşam yemeğinden snra fenalaştım ve acile gittim değerim düşmüştü....
17 kasımda muayne oldum sabah ama kalp atışınıda duyduk. eşim yani kurtulcakmı demişti kalp sesini duyunca. dış gebelik ve içerde kanama başlamış artık ameliyata alındım . işte böyleeee :skandal:
Amannn çok geçmiş olsun canım benim bir daha yaşamazsın inşallah
Ben de kimyasal sandım öğrendikten sonra adet oldum ama şans eseri bir hafta sonra doktora gittim devam ediyor dedi seri takip edildi normale yakın arttı değer bekledik en son vajinada görülmesi gereken gün görülmedi iki gün sonra sol tüpte görüldü ben ameliyat olmadım ama iki hafta hastanede yattım iki doz mtx yapıldı

Ben de kimyasal sandım öğrendikten sonra adet oldum ama şans eseri bir hafta sonra doktora gittim devam ediyor dedi seri takip edildi normale yakın arttı değer bekledik en son vajinada görülmesi gereken gün görülmedi iki gün sonra sol tüpte görüldü ben ameliyat olmadım ama iki hafta hastanede yattım iki doz mtx yapıldı

allahım sanada yaşatmasın kuzum zor günler ikimizde sağlıklı bir şekilde atlatmışız çok şükür :KK60:önemli olan bundan sonrasııı :KK74: hastanede neden yatırıyorlar canım

minik kalp0753 minik kalp0753 ikinizede gecmiş olsun canısılar Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :KK68:

allahım sanada yaşatmasın kuzum zor günler ikimizde sağlıklı bir şekilde atlatmışız çok şükür :KK60:önemli olan bundan sonrasııı :KK74: hastanede neden yatırıyorlar canım
Tedbir amaçlı kuzum iç kanama riski hep oluyormus yatış yapılıp ilk doz iğne vuruldum bu iğneden de yan etki olabilir dediler hatta ikinci haftanın sonunda çıkacaktım değerlerim hızlıca düştü sadece 1 saatlik yolculuk yapacam diye haftasonu taburcu etmediler yolda birşey olursa müdahale edecek doktor bulmak zor olur diye.
Sana koruma verdiler mi canım merak ettim?

Back
X