- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.181
Valla bugün temizlik yaptım balım pertim çıktı dahada bitmedi yarında devam etcem,sen neler yaptın pek göremiyomNeler yaptin bakemm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bugün temizlik yaptım balım pertim çıktı dahada bitmedi yarında devam etcem,sen neler yaptın pek göremiyomNeler yaptin bakemm
Yarin tutarim seni ama sabaha kadar aksamdan takcan sarjza uykunuda al :))yuzde 20 var az daha durayimda sora giderim ama sen gec geldin benim suçum deill![]()
aynen ya yakalik takiyorum ama hic bir faydasi yok bide üst degismeyide sevmiyo hanfendi çigliyi basiyo.. naptiniz siz kestinizmi sacinihemde nasil delleniyorum yaaaaaaager gun 3 kez elbise degistirilmi hasta ediyo beni
tamam balim benim birazdan gitcem simdilik burdayimYarin tutarim seni ama sabaha kadar aksamdan takcan sarjza uykunuda al :))
Aynu bende temizlik kuzum yemek misafir cagirdim gitti yarın yine devam dipler köşeler dolaplar duzenli ama toz alcam kontrol amac :)Valla bugün temizlik yaptım balım pertim çıktı dahada bitmedi yarında devam etcem,sen neler yaptın pek göremiyom
Neysam ole olsun bakemmm funduk yattimi.tamam balim benim birazdan gitcem simdilik burdayim![]()
Makineyi komsudan almistim yere atasim geldi kuzum walla senle konustuk sonra cocugun uzerini hazirladim tam esim benim kucagima werdi kescez guya bi hewes makine calisiyo ses war kesmiyo dis yerinde kirik warmis bilmeyiz.Esim de dedi ben alirim bu hafta makine keseriz.Cok sevincliydim kursagimda kaldi siz naptinizaynen ya yakalik takiyorum ama hic bir faydasi yok bide üst degismeyide sevmiyo hanfendi çigliyi basiyo.. naptiniz siz kestinizmi sacini![]()
Allahım bir öpün benim için kuzularıhemde nasil delleniyorum yaaaaaaager gun 3 kez elbise degistirilmi hasta ediyo beni
nirde ya göremedim foto ceksene bi becerebilirsen tabiDesemmi demesemmi. En altta bir fıtca var kuzucum tıkla ona
![]()
tamam operim teyzesii
Kolay gelsin kuzucum kadınların bitmez senfonisiAynu bende temizlik kuzum yemek misafir cagirdim gitti yarın yine devam dipler köşeler dolaplar duzenli ama toz alcam kontrol amac :)
Napayim ballim siteye alisamadim hee dahaGelirsiniz diye bi Umut işte bekliyorumisler yaltim temizlik basladi misafir ağırla derken gidiyah zaman sen
Sağol kuzum sanada balum :)Kolay gelsin kuzucum kadınların bitmez senfonisi![]()
Valla beceremiyom ben onu gıınirde ya göremedim foto ceksene bi becerebilirsen tabi![]()
aa isler ters gitmis olsun kuzum haftaya kesersiniz artik. benimde esim kayinpeder flan yok dedi biraz büyüsün sora ozmanda ben kesmek istemiyorum dedim kaldi ole bende cok heves ettim bian benimde kursagimda kaldi artikda kesemen ya kalcak oyleMakineyi komsudan almistim yere atasim geldi kuzum walla senle konustuk sonra cocugun uzerini hazirladim tam esim benim kucagima werdi kescez guya bi hewes makine calisiyo ses war kesmiyo dis yerinde kirik warmis bilmeyiz.Esim de dedi ben alirim bu hafta makine keseriz.Cok sevincliydim kursagimda kaldi siz naptiniz
Uyansin kocamannnnn operim canim benim
Ne elişi yapiyon bakemmmNapayim ballim siteye alisamadim hee daha
Şöyle anlatim askemm
Bende yemek ye kaldir topla cikar giydir yatir derkennn kendime bi kahwe yaptim el isimi aldim elime ama alarm yarim saate kalmaz calaraslan beyyy