• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynen ya yakalik takiyorum ama hic bir faydasi yok bide üst degismeyide sevmiyo hanfendi çigliyi basiyo.. naptiniz siz kestinizmi sacini😊
Makineyi komsudan almistim yere atasim geldi kuzum walla senle konustuk sonra cocugun uzerini hazirladim tam esim benim kucagima werdi kescez guya bi hewes makine calisiyo ses war kesmiyo dis yerinde kirik warmis bilmeyiz.Esim de dedi ben alirim bu hafta makine keseriz.Cok sevincliydim kursagimda kaldi siz naptiniz

Gelirsiniz diye bi Umut işte bekliyorum:-)isler yaltim temizlik basladi misafir ağırla derken gidiyah zaman sen
Napayim ballim siteye alisamadim hee daha :KK53:
Şöyle anlatim askemm
Bende yemek ye kaldir topla cikar giydir yatir derkennn kendime bi kahwe yaptim el isimi aldim elime ama alarm yarim saate kalmaz calar :KK71:aslan beyyy

Makineyi komsudan almistim yere atasim geldi kuzum walla senle konustuk sonra cocugun uzerini hazirladim tam esim benim kucagima werdi kescez guya bi hewes makine calisiyo ses war kesmiyo dis yerinde kirik warmis bilmeyiz.Esim de dedi ben alirim bu hafta makine keseriz.Cok sevincliydim kursagimda kaldi siz naptiniz
aa isler ters gitmis olsun kuzum haftaya kesersiniz artik. benimde esim kayinpeder flan yok dedi biraz büyüsün sora ozmanda ben kesmek istemiyorum dedim kaldi ole bende cok heves ettim bian benimde kursagimda kaldi artikda kesemen ya kalcak oyle:(

Napayim ballim siteye alisamadim hee daha :KK53:
Şöyle anlatim askemm
Bende yemek ye kaldir topla cikar giydir yatir derkennn kendime bi kahwe yaptim el isimi aldim elime ama alarm yarim saate kalmaz calar :KK71:aslan beyyy
Ne elişi yapiyon bakemmm balbocuuu balbocuuu opun o pamuk şekerleri:))

Back
X