- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.561
tesekkur teyzesi anneside seni severOyy!! Severim onu ben .. uykusunda büyüsün miniş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur teyzesi anneside seni severOyy!! Severim onu ben .. uykusunda büyüsün miniş![]()
Okadar ugras acilmiyor baktık ca kendi haline biraktim açıldı:))) bende sorun galiba iyi iyi yattttttahaha nedir senin bu telden cektiginngözlerim gidiyeahh zor tutuyom tatlis yarin devam edriz he
![]()

inankii seni bekliyodum bak geldin sora gidyom yani bi gelisini göreyim yeter
kuzu inan dayanamiyom yoksa kirmam seniOkadar ugras acilmiyor baktık ca kendi haline biraktim açıldı:))) bende sorun galiba iyi iyi yatttttt![]()
Ahahah Sağol balim biriciksinninankii seni bekliyodum bak geldin sora gidyom yani bi gelisini göreyim yeterbegeniler etiketler basliyinca yataga giriyorum
![]()
Tamm tamm sem uyu yoksam fistik laldircak seni uykunu al.kuzu inan dayanamiyom yoksa kirmam seni![]()
Öptüm canım hayırlı geceler♥tatlisim reyyanim ben kacar size iy sohbetler iiy uykular![]()
Saat 2 , 3 oldu git yattkuzu inan dayanamiyom yoksa kirmam seni![]()

Tekrardan iyi gecelertatlisim reyyanim ben kacar size iy sohbetler iiy uykular![]()
Gittinmi iigittim gittim bbu sefer kesin![]()
Bende gidemgittim gittim kesinn![]()

GittinmiiiiBende gidem![]()
Bilirsin affetmme asla bırakmayacağım pesinizi ahahha haMaşallah bu kadar kişiyi nasıl ekledin gıı![]()