- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.061
cocugumu kendisimiEvet kuzum ev sahibi taşınacak yerimize. Kız bi uyanıyor apartman ayakta o nasıl sesbazende kolidorda bağırarak koşuyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cocugumu kendisimiEvet kuzum ev sahibi taşınacak yerimize. Kız bi uyanıyor apartman ayakta o nasıl sesbazende kolidorda bağırarak koşuyor
![]()
Ya masallah nazar değmesinEki Görüntüle 2246344 benim minik fasulyem de sohbetimize dahil olabilir mi ablaları![]()
Oy masallah saglikla gelsin kuzucukEki Görüntüle 2246344 benim minik fasulyem de sohbetimize dahil olabilir mi ablaları![]()
Önden gideni mi soruyorsun arkadan gideni micocugumu kendisimi![]()
Ya masallah nazar değmesintabiki gelebilir ona her zaman yer var
![]()
İnşallahOy masallah saglikla gelsin kuzucuk![]()
Aklıma ilk gelen anne ve oğul arasında bir sıkıntı çıktığıSevgilimle annelerimiz tanıştı iki kez
Bugün nişan öncesi son görüşme için
Yani kim ne alacak ne yapılacak konuşulması için biz onları ziyarete gidecektik
Yarın annem arayack Cumartesi bizdesiniz dedi
Gün boyunca tam 3 kez bana annem aradı mı diye sordu
Her defasında hayır tatlım henüz aramadı dedim
Ara ara normal konuşmalar da yaptık mesajlaşarak
Akşam saat 9 gibi hayatım heralde iptal oldu görüşme dedim
Okudu cevap yazmadı
Saat 1 gibi ne yapıyorsun canım dedim okumadı bile
Annesi beni çok sever annemi de yani beni istememe gibi birşey aklıma getirmek istemiyorum ama bilemedim
Sizce ne oluyor![]()
Cinsiyeti ne
Ama yanı anlamıyorum birden neden böyle olurAklıma ilk gelen anne ve oğul arasında bir sıkıntı çıktığı![]()
Önden gideni mi soruyorsun arkadan gideni mi![]()
ErkekCinsiyeti ne![]()
Bugünlerde istenmeyen aksilikler çıkar hemen modunu düşürmeAma yanı anlamıyorum birden neden böyle olur![]()
belki baska bir problem olmusdur biraz bekleyin sabaha geri donus yapmasa arayip konusun bence msjla olucak sey degilSevgilimle annelerimiz tanıştı iki kez
Bugün nişan öncesi son görüşme için
Yani kim ne alacak ne yapılacak konuşulması için biz onları ziyarete gidecektik
Yarın annem arayack Cumartesi bizdesiniz dedi
Gün boyunca tam 3 kez bana annem aradı mı diye sordu
Her defasında hayır tatlım henüz aramadı dedim
Ara ara normal konuşmalar da yaptık mesajlaşarak
Akşam saat 9 gibi hayatım heralde iptal oldu görüşme dedim
Okudu cevap yazmadı
Saat 1 gibi ne yapıyorsun canım dedim okumadı bile
Annesi beni çok sever annemi de yani beni istememe gibi birşey aklıma getirmek istemiyorum ama bilemedim
Sizce ne oluyor![]()
Cümlemizi kuzum da sen çok kınamaAllah seni güldürsün cnm
![]()
Paşa geliyor desene
benim kiz zaten deli gibi bagiriyo o ayri konu altim bos neyseki üsttekide arkadasim sorun yok yaniCümlemizi kuzum da sen çok kınamayarın senin komşularda burda anlatmasın
AhhaPaşa geliyor deseneşimdi ben hiç doğurmadım hesap yapamadım ne zaman doğacak tahmini
![]()
dogumu haziran ortasinami geliyor oyle hesapladim ben
6 temmuz diyorlar bakalımdogumu haziran ortasinami geliyor oyle hesapladim ben![]()
yine bi ikizler faciasi daha beninmde kizim haziran dogumlu insallah o sakin bi bebek olurAhhaşuan 6 aylığım 3 ay sonra doğum
Benim de ilk fasulyem
![]()