- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.921
Heyyy allah'ım yaaEh o zamanlara göre azıcık düzeldi gibi ama yinede vardiyo makyaj yapma çok güzel oluyon güzel giyinme eee diyom neydim pijamayla mi dolanayim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyyy allah'ım yaaEh o zamanlara göre azıcık düzeldi gibi ama yinede vardiyo makyaj yapma çok güzel oluyon güzel giyinme eee diyom neydim pijamayla mi dolanayim
![]()
Valla ya deli ediyoHeyyy allah'ım yaa![]()
Benimki de makyaj yaptırmazEh o zamanlara göre azıcık düzeldi gibi ama yinede vardiyo makyaj yapma çok güzel oluyon güzel giyinme eee diyom neydim pijamayla mi dolanayim
![]()
Aynenn öyleeValla ya deli ediyoama kendi öyle parfüm sikiyo ki dışarı giderken bize gelince laf
![]()
Ooo güzel demiş enişteBenimki de makyaj yaptırmaz
Kapalıyım, eşim saçı çok seviyor evde maşa yapıyorum duzlestiriyorummdiyor ki iyi ki kapalısın bu güzel sacları başkası gorse çıldırırdım
![]()
Öyle diyerek beni kandırıyorOoo güzel demiş enişte![]()
Sende tekrar sürÖyle diyerek beni kandırıyor
Ruj sürüyorum bazen, çaktırmadan elini ağzıma koyup ruju dağıtıyor![]()
Bende öyle valla şu her gün yapanlar nasi ediyo usanmazlarBazen sürüyorum ama çoğu zaman üşeniyorum![]()
Benim bir arkadaşım var her sabah erkenden uyanıp saçını yıkıyor fon çekiyor makyaj yapıyor giyiniyor 1 saat erken kalkıyormuşBende öyle valla şu her gün yapanlar nasi ediyo usanmazlar
Ne insanlar var böyle yaBenim bir arkadaşım var her sabah erkenden uyanıp saçını yıkıyor fon çekiyor makyaj yapıyor giyiniyor 1 saat erken kalkıyormuşben de derse anca yetisiyorum
başörtüyü kafama zor geçiriyorum
![]()
iy aksamlar aslananam
Iyi akşamlar
Iyi akşamlar
Nasilsin canimmmiy aksamlar aslananam![]()
Iyi akşamlar![]()
Iyi akşamlar![]()
cok sukur kuzum cimcimeyle ugras dur sen nasilsinNasilsin canimmm