- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.001
Dün çok az konuştuk bugün tekrar konuşacaz çiçeğim henüz bir şey yoksen ne yapıyorsun nasılsın
bende iyiyim ne olsun iş ev yorgunlukk.. hayırlısı olsun hakkınızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün çok az konuştuk bugün tekrar konuşacaz çiçeğim henüz bir şey yoksen ne yapıyorsun nasılsın
Aminn canım benimm sağolbende iyiyim ne olsun iş ev yorgunlukk.. hayırlısı olsun hakkınızda![]()
Günaydınlar❤
![]()
Günaydın canımmm ❤günaydınnn kızlarr ❤
Aminn canım benimm sağol![]()
Nasılsın canımGünaydın canımmm ❤
Valla bugün arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum izin günü ortalığı toparlayayım hazırlanır giderim yakınız zatendaha neler ypyın nu kadarcıkmııııı
Kahvaltı yapıyorum bende balım afiyet olsunÇay içiyorum meleğim sen ne yapıyorsun![]()
İyiyim kuzum sen nasılsınNasılsın canım![]()
Oyy sanada afiyet olsunnn canımcımmmKahvaltı yapıyorum bende balım afiyet olsun![]()
Valla bugün arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum izin günü ortalığı toparlayayım hazırlanır giderim yakınız zaten![]()
Kahvaltı yapıyorum bende balım afiyet olsun![]()
Hahahha aaaa dedikodumuuu ne işim olurrr benim dedikoduylaaadedikodu timee yaniii :)))
Iyiyim tatlım bende buralarda takılıyorum :))İyiyim kuzum sen nasılsın![]()
Hapı kullanıyorum kuzum bitince tekrar gitcem.biraz hafiflemişti tekrar ara ara daralıyorum nefes alırken.sen iyileştin mi canım
Hahahha aaaa dedikodumuuu ne işim olurrr benim dedikoduylaaa![]()
Hapı kullanıyorum kuzum bitince tekrar gitcem.biraz hafiflemişti tekrar ara ara daralıyorum nefes alırken.