- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.061
AminÜzücü bi durum rabbim bida yasatmasin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminÜzücü bi durum rabbim bida yasatmasin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Benimde ilk tedavi olumsuzlukla sonuçlandı bugün tekrardan başladı dr bakalım bu sefer kaderimizde ne nasip etti rabbim
Ya aslında anlıyorum ben kızmıyorum da benim kızımda öyle çok ses yapmaz genelde ama çocuk işte arada oluyor zaten bende uyarıyorum duruyor,her zaman ses gürültü çıkaran birileri olsak inan sorun degil haklılar dicem ama bunlar tam kıl yaa. Bizim üzerimizdeki komşu gece 3 gibi ne sesler kavgalar oluyor valla ses etmiyorum napim , alttaki yerinde olsa kapıya gelirdi valla .Kocaman insanlar minicik çocuklara tahammül edemiyor. Nereye gidiyoruz böyle. Üzülüyorum gerçekten. Benim duvar komşumun 3 yaşında ikizleri var kıyametler kopuyoroyuncakları paylaşamıyorlar veya biri uyanınca oburu de ağlıyor ama ben normal diyorum ses etmiyorum alt komşuları sağolsun 2 güne bir yukarı çıkıyor
![]()
Olur inşallah kuzum ya zor süreçler ama geçiyor hepsiBenimde ilk tedavi olumsuzlukla sonuçlandı bugün tekrardan başladı dr bakalım bu sefer kaderimizde ne nasip etti rabbim
Uyarıyorum ay kızımı, herzaman ses yapmaz her zaman olsa anlıcam hak vercem ama napalım apartman böyle işte idare etcezOo nolmus çocuk yani anlayış yani minigin eglencesini engellemsin![]()
Ya aslında anlıyorum ben kızmıyorum da benim kızımda öyle çok ses yapmaz genelde ama çocuk işte arada oluyor zaten bende uyarıyorum duruyor,her zaman ses gürültü çıkaran birileri olsak inan sorun degil haklılar dicem ama bunlar tam kıl yaa. Bizim üzerimizdeki komşu gece 3 gibi ne sesler kavgalar oluyor valla ses etmiyorum napim , alttaki yerinde olsa kapıya gelirdi valla .
Gecer tabi. Ben 8aylık evliyim ama bende yumurtalarda büyümesinde çatlamasına sorun var. Adet düzensizliğim de var. Bi ara tsh yükseliği vardı onun tedavisini görüyorum. Yeniyim ama baştan sorunları cozelimOlur inşallah kuzum ya zor süreçler ama geçiyor hepsi
Sen kaç aydır istiyordun
Çocuk mu görmezden duymazdan gelmek lazm işte arada anlayissizlar cikiyoUyarıyorum ay kızımı, herzaman ses yapmaz her zaman olsa anlıcam hak vercem ama napalım apartman böyle işte idare etcez![]()
Kız ben senlemi konuştum biriyle konuştum geçenlerde neredeydin senKonyadayim![]()
Evet o bendim dedemanda oturan. Sen de karkentteydin galibaKız ben senlemi konuştum biriyle konuştum geçenlerde neredeydin sen![]()
AllahımyaaaEvet o bendim dedemanda oturan. Sen de karkentteydin galibaben de sen konyadayim diyince hatırladım
![]()
Aynen kuzucum.Çocuk mu görmezden duymazdan gelmek lazm işte arada anlayissizlar cikiyo
Annemler sefikcanda. Onlara yakın olsun diye burdan tuttuk canımAllahımyaaagel kız butarafa komşu olalım
![]()
Kız bizim üst komşuyu anlattın sankiKavga olur, gürültü olur, misafir olur, çocuk olur. Biraz anlayış lazım. Zaten heryer beton çocukları dışarda oynatacak yer bile yok. Çabuk unutmuşlar kendi çocukluklarını.
Benim eski evimdeki komsum geceleri çok ses yapıyorduuyarmayı düşündüm ama terbiyem el vermedi
eşimle resmen uykudan uyanıyorduk o derece
en son evi değiştirdik. Orta yaşlı bir çiftti. Bazen aklıma düşüyorlar
apar topar taşındık
sizin komşuya öyle bir komşu lazimmis aslında
![]()
Ayy çok istedim yakın olmayı ev falan alırsak denk gelsekAnnemler sefikcanda. Onlara yakın olsun diye burdan tuttuk canımkaynanamlar da meram yeniyolda
![]()
Kız bizim üst komşuyu anlattın sanki. Valla öyle kızımda artık piskolojikmen her tak sesine anne tak tak yaptı diyor her sese yani ,annem geldi gecenlerde kardesimle kızım oynuyordu azcık ses yaptılar uyardım hemen tak diye bi ses geldi ,annemde kalktı bide ben vurayım bakım neymiş bukadarcık sese bile vurulurmu diye annemde vurdu bitane sonra sesleri kesildi takılamayı kesti ama tabi sonra yine devam :)
Çok sevinirimAyy çok istedim yakın olmayı ev falan alırsak denk gelsek![]()
6 taneyi veren Rabbim yine verecek insAllah, nasip bizi bir yerde bekliyor, sonuna kadar saglikla hayirla gelsin o nasip hepimize5 ı kendinden düştü o zamana kadar pıhtılaşma testi yapılmamıştı sadece aspirin yetmiyormuş bana hemen iğne başlamak gerekiyor sonuncusunda zamanında ilaç kullandım ama o da dış gebelikmiş nasipte yokmuş![]()
Ay inşallah hepimize nasip etsin huzurla sağlıkla oturabilecegimiz evler ,tabikiiiii hayırlı anlayışlı komşularla birlikteÇok sevinirimen güzel evler senin olsun inşallah ❤ çok güzel siteler var sefikcanda. Inşallah bir gün biz de alabiliriz
![]()

Ay inşallah hepimize nasip etsin huzurla sağlıkla oturabilecegimiz evler ,tabikiiiii hayırlı anlayışlı komşularla birlikte![]()