• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

noldu erkek arkadaşınla aran bozuktu en son :KK43:
Toparladıkta canım tam o dönemde garip bir şey geldi başımıza bir instagram hesabindan mesaj geldi erkek arkadaşıma iste sizi gördüm dolmuştan indiniz yenge nasıl bise öyle falan acayip terbiyesiz şeyler yazmış savcılığa falan gidelim diye tutturdu gerildik biraz canım ya :/

Toparladıkta canım tam o dönemde garip bir şey geldi başımıza bir instagram hesabindan mesaj geldi erkek arkadaşıma iste sizi gördüm dolmuştan indiniz yenge nasıl bise öyle falan acayip terbiyesiz şeyler yazmış savcılığa falan gidelim diye tutturdu gerildik biraz canım ya :/

vay be o kim dengesiz öyle bişey yapmış ki anlam veremedim :(

yuhh ya bunu yazan kimmis arkadasi tanidik flanmiymis

yuhh ya bunu yazan kimmis arkadasi tanidik flanmiymis
Hayır değil işte bende öyle düşündüm canım bir bilsek. Farklı farklı fake hesaplardan yazıyor hesap kapanıyor hemde neler neler yazıyor çıldırdı varya bugün yanına gittim yaprak sardım biraz bide ıslak kek yaptım sever diye morali bozuktu konusmamistik pek habersiz gittim aradim geldim ben gel al beni diye istemsizce ona bile tepki verdi habersiz çıkma bu aralar bise olacak falan diyor

iste istanbuldan gidicem zatende esim kesin bisey demiyor peki 2 hafta oncesinden aldik diyelim fiyat artarmi baya bide promosyonlu oluyor ya onlara hic denk gelemiyorum

mayısta promosyonlu günler var 4,6,11,18 mayıs tarihlerinde canım. ama haziranda fırlıyor :110::110:
istanbul sabiha havalimanından

Bilmiyoruz ki canım. Çok pis şeyler yazmış savcılığa gitsek bulamaz diyorum bulsakta korkuyorum bise yapar diyorum kesin ama dinlemiyor

savcılığa gitseniz bence bulur kuzum. ama belli sizi ayırmak isteyenn biri çevrendekilre dikkat et bir düşün taşın senle uğraşmak isteyen varmı

Hayır değil işte bende öyle düşündüm canım bir bilsek. Farklı farklı fake hesaplardan yazıyor hesap kapanıyor hemde neler neler yazıyor çıldırdı varya bugün yanına gittim yaprak sardım biraz bide ıslak kek yaptım sever diye morali bozuktu konusmamistik pek habersiz gittim aradim geldim ben gel al beni diye istemsizce ona bile tepki verdi habersiz çıkma bu aralar bise olacak falan diyor
ne dengesiz insanlar var ya gerizkali sinir oldum😠
buda bi sebeb olmus belki sizi bir tutmaya😊

savcılığa gitseniz bence bulur kuzum. ama belli sizi ayırmak isteyenn biri çevrendekilre dikkat et bir düşün taşın senle uğraşmak isteyen varmı
Oda öyle diyor da yok ben kimseyle muhattap değilim ki canım kimseyle alıp veremediğim hicbir sey yok. Öyle iste bakalım ben diyorum belki çocuktur dalga geçmiştir ne bilim uğraşma diyorum ama yok dinlemiyor bende merak ediyorum kim olduğunu ama bir yandanda korkuyorum bulursa kötü olur diye

Back
X