- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.501
Mazur görelim de mağdur olmaKiz ahahah hızlı hızlı yaziyom adamin telsindan mağdur gör ahahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mazur görelim de mağdur olmaKiz ahahah hızlı hızlı yaziyom adamin telsindan mağdur gör ahahah
bende yatiyorum zaten basimda evcil okuzum basladi hadi ben yatiyorum odaya diyeMağzur görelim de mağdur olma![]()
Vah desene uyumazYarın gec gitcekmis oyuzden beyefendi bemde yeni duydum
NolduuuuuAh bn nerelere gidemmmm komşu larrrr
Noldu kızAh bn nerelere gidemmmm komşu larrrr
Ay uyumasın nolcek benimde eşim bana kızar uyu hadi yaa diye bide çenem düşüktür benim bıdıbıdı hiç susmamAdam uyumadiiiqgiiii ahahaha
Sen niye söylemiyosun üye olduğunuAdam uyumadiiiqgiiii ahahaha
Ay uyumasın nolcek benimde eşim bana kızar uyu hadi yaa diye bide çenem düşüktür benim bıdıbıdı hiç susmam![]()
Eger tele bakmazsa zaten almam teli elimede oturuyoz falan beraber :)Sen niye söylemiyosun üye olduğunu![]()
tatlisim birazdan uyucam
Benimki dinlememek için ooo süper diyo direk ama içeriği tam bilmiyoEger tele bakmazsa zaten almam teli elimede oturuyoz falan beraber :)
Kuzum özel konular var bunalimlardaydim merakloda eccuk dertlesiyomda bilmesinide istemiyom belki izon vermez yada merak eder osletor eder adamlara güven oaz olmadi da oldu farzediyom :)
Hıı anladım benim eşimde biliyor yanında girdiğimde hayırdır yine konu ne ne konuşıyınuz diye bıdıbıdı tepeme dikilir bi git derim okutmam hiçbirşey adımı dahi bilmezEger tele bakmazsa zaten almam teli elimede oturuyoz falan beraber :)
Kuzum özel konular var bunalimlardaydim merakloda eccuk dertlesiyomda bilmesinide istemiyom belki izon vermez yada merak eder osletor eder adamlara güven oaz olmadi da oldu farzediyom :)
Nickmi degistircen kuzumYaff kızlar ben bu nickimi neyapamki yaa![]()
tamm kuzum hayırlı geceler.tatlisim birazdan uyucam
Güzel yani bilmeside ben istemiyom belki ilerde uye olsam derim tepkisini olcerim ama baktogomda bile sayfaya oka spyle seyler der hamilelikte Morel bozardi önceden bilse üyeyim ahahaBenimki dinlememek için ooo süper diyo direk ama içeriği tam bilmiyokurcalamadı da Allahtan
Kv falan derdim olunca paylasiyom ahaha ondandaBenimki dinlememek için ooo süper diyo direk ama içeriği tam bilmiyokurcalamadı da Allahtan
Komik mi olsun anlamlı mıYaff kızlar ben bu nickimi neyapamki yaa![]()