- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.621
Tamam acidim sana git :)))Demiii ne kaldı sabahauyuyayım balım ya gözlerim acıdı tel şarj azaldı dayanmıyor bize ,yazacagımı anca algılamaya başladı tel
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam acidim sana git :)))Demiii ne kaldı sabahauyuyayım balım ya gözlerim acıdı tel şarj azaldı dayanmıyor bize ,yazacagımı anca algılamaya başladı tel
![]()
AynenAktif üye:) 24 saat açığız
İzin çıktıTamam acidim sana git :)))

Eee iden bir taniyalim senide kuzum
Kız sende tam gidecem denk geliyon accık erken gelseneeeNasilsin bakem![]()
İzin çıktı![]()
Canım ben Adanalıyım 25 yaşındayım 7 yıllık evliyim varsa merak ettiğin sorEee iden bir taniyalim senide kuzum
Oyy yirim yir halan gidemedim gi diyomTamam acidim sana git :)))
Aynı yasıtıkCanım ben Adanalıyım 25 yaşındayım 7 yıllık evliyim varsa merak ettiğin sor![]()
Anca kuzum.napemKız sende tam gidecem denk geliyon accık erken gelseneee
Yaa nerelisinAynı yasıtık![]()
Maşallah maşallah bende 22 yaş 5 yillik evliyim sende erken evlendin ellam.Canım ben Adanalıyım 25 yaşındayım 7 yıllık evliyim varsa merak ettiğin sor![]()
Ben zaten kiyamam sana göz bebeğim. Kiyiliyor zatinnnAnca kuzum.napem
3 makine camasir sectim
Ortaligk topla.mutfagi.topla ,veletleri uyutöyle yani ...Gözlerim.kapaniyor
![]()
Kız niye banlanak durduk yereMune ablam gel eccuk sohbet edek iki vakot ayircak zaman vardir illa ki banlarsin sonram♥
Oyy kıyamam yat yat bende yatcam hepiniz yatın uyuyun catlatmayın beniAnca kuzum.napem
3 makine camasir sectim
Ortaligk topla.mutfagi.topla ,veletleri uyutöyle yani ...Gözlerim.kapaniyor
![]()
Aynen kız 17de napak adam çeldi aklımıMaşallah maşallah bende 22 yaş 5 yillik evliyim sende erken evlendin ellam.

Kiz görevi o ya bizden için demedim gelsin sohbet edek diye ahahhaKız niye banlanak durduk yere![]()
konya tatlım ,1 kızım var ,5 yıllıkta evliyimYaa nerelisin