- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.361
niye alma diyorkiİyiyim kuzum annemdeyim yiğenim üstüme atılıyor annem alma diyor ama içim gidiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye alma diyorkiİyiyim kuzum annemdeyim yiğenim üstüme atılıyor annem alma diyor ama içim gidiyor![]()
hsg niye ki hamis olmayasin kan verrdinmiaynen cancağzım :)) doktora gittim cmt günü tekrar hsg çekilcemm2. kezzz
Naptın canımKız bi bulsam keşkeee![]()
Ahaha onlar ne düştü öndekir kenarda varsen benim guzelligimi kiskaniyon bikere
![]()
Temizlik yaptım kız oturdum çayı ısıtacam şimdi çay molası sonra yemek yapacamAsıl sen napiyon gi bir görünüp bir kayboluyon![]()
ulturasyonla karnıma baktı bide adet oldum :/hsg niye ki hamis olmayasin kan verrdinmi
Ay ne güzel ikinci bebek mi♥
himm anladm cnm hayirlisi olsunulturasyonla karnıma baktı bide adet oldum :/![]()
heee dogru haberim var cnm unutrum bi anhamile kız senin haberin yokmuuu![]()
himm anladm cnm hayirlisi olsun
tabiki kuzum insallahöyle canım dualarınıza bnide ekleyin![]()
Bende bendetabiki kuzum insallah![]()
Yaranaz şeyyy ısır biii2 dk yerinde durmuyo ya mafedyo benii kahvaltiyi bkalim nezmn etcezz
Ben temizlik yapıyorum tatlım yeni bir oturdum baktım cıkıyomKızlar napıyorsunuz![]()
Maşallah canın bende anneme geldim oturuyorumBen temizlik yapıyorum tatlım yeni bir oturdum baktım cıkıyom![]()
Ben şimdi şansıma atlayim mi annem beni aldı bankalara gidiyoruz çarşıdayız adam gelse yine ben yokumNaptın canım![]()