- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.381
Bankadayım gelse de ben yokum bu sefer allahımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bankadayım gelse de ben yokum bu sefer allahımm

Dur umudunu kaybetme belki sen markete döndüğünde karşılaşacaksınız vardır herşeyde bir hayır hiç olmadı facebook açıp operasyona koyulacaksınBankadayım gelse de ben yokum bu sefer allahımm![]()
Valla ruhum sıkıldı ya bi denk gelemez miyiz 2 gün nede güzel denk gelmiştikDur umudunu kaybetme belki sen markete döndüğünde karşılaşacaksınız vardır herşeyde bir hayır hiç olmadı facebook açıp operasyona koyulacaksın![]()
sendemi bebis istiyon cnmBende bende![]()
Ayy sanki 2 sene geçmiş son görüşünün üstünden kuzuum daha 2 hafta olmadı sabbıırr ben napaydım adam 1 sene konuşmadı ben patladım artıkValla ruhum sıkıldı ya bi denk gelemez miyiz 2 gün nede güzel denk gelmiştik![]()
Evet canımsendemi bebis istiyon cnm
Bende bende![]()
Aay negüzel valla annemi özledim bende gitcem yakında inşallahMaşallah canın bende anneme geldim oturuyorumkolay gelsin
totosna totosna vuryomYaranaz şeyyy ısır biii![]()
Evet kuzum 7 senedir uğraşıyoruzseninde mi yok bebişin
hadiyaa varmi bi sorun vsEvet kuzum 7 senedir uğraşıyoruzsen
Evet kuzum 7 senedir uğraşıyoruzsen
Yok canım yaa sebepsizhadiyaa varmi bi sorun vs
Dur sen daha çok yenisin umudunu yitirmeben daha yeniyim gülüm ya 8 aylık evliyiz 1 dış gebelik var :/
Aşılama denedik 2 kez birisi tutacakken benim salaklığım yüzünden düştü tüp bebek denemedik kuzum dahaöyle canım tüp bebek aşılama denediniz mi
Aşılama denedik 2 kez birisi tutacakken benim salaklığım yüzünden düştü tüp bebek denemedik kuzum daha
Kuzum bnim insallah olur rabbim nasip eder inşallahyok kız 1. olmadıkii2 olsun
Oooh afiyet olsun bnde yimek yedim birazdan kahve içer yemek yarım uykum var bide uuufff bizim neden izin günümüz yokTemizlik yaptım kız oturdum çayı ısıtacam şimdi çay molası sonra yemek yapacam![]()
Kuzum bnim insallah olur rabbim nasip eder inşallahkaç yıllık evlisin kuzum
![]()