- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #45.021
kiyamam ya haklisim ben ablami 1 2 senede anca goruyorum zor dayanyorum Allah yardimcin olsunnEvet annenin uzak olması çok kötü ağlayıp duruyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiyamam ya haklisim ben ablami 1 2 senede anca goruyorum zor dayanyorum Allah yardimcin olsunnEvet annenin uzak olması çok kötü ağlayıp duruyorum![]()
kiyamam ya haklisim ben ablami 1 2 senede anca goruyorum zor dayanyorum Allah yardimcin olsunn
kac kardesinizbenim ablam yok![]()
insallah kuzumm❤Oy kiyamam yaa agrisiz sizisiz gecirin insallahh![]()
Valla napiyim ben yahu :)))neyse kendi keyfi bilir yapcak bişi yok anacım :)
minik kalp0753 baksana bi igdirdan istanbula ayin 30una kadar ucak bileti indirimli varmi 1 yetiskin 2 cocuk biri 5 digeri 1 bucuk yasinda
Bende cevap verebilirimmmiii
Biz 4 kardeşiz
tm cnm saol25 NİSAN kişi başı 260 tl 5 yaş'da yetişki fiyatı alınır bebek 40 tl canım
3 abi ooouğwwbendeeeen küçük bnm ama
kiz kardes candir ya vallabenle birlikte 4
3 abim var![]()
3 abi ooouğww
Benim bir abim, bir ablam bir de kız kardeşim var![]()
Anneme geçen diyorum bir de erkek kardeşim olsaydı keşkesenin ki güzelmiş yaher telden var
bnm ki kötü abi nereye kdr yardım edebilir![]()
Niye ağlıyon kii ağlamaBenim annem yakında yine kötü ağlayıp duruyorum![]()
Amiin kuzum aileden uzak olmak zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahkiyamam ya haklisim ben ablami 1 2 senede anca goruyorum zor dayanyorum Allah yardimcin olsunn
Anneme geçen diyorum bir de erkek kardeşim olsaydı keşke
Tabi canım benimde abim var, saç düzleştirmeyi bilmez, örgü bilmez, dertleşmek nedir bilmez hhahah![]()
İyiyim çok şükür dizi izliyordum güzel pandam sen nasılsın?@adel8893 @imzaben T Tatlianne20 @Reyyan__ S Seda2012Emrebalbocuuu
minik kalp0753
mahperi hatun @AnneAslan @-Mihrimah @Eliifm
@ME118 @kahvesevmemben canlar nasılsınız sesiniz cikmiyo♥