- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #45.541
Üç defa kese gördükAyy senin minnak napar kuzum nasılmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç defa kese gördükAyy senin minnak napar kuzum nasılmış![]()
Evet kuzum keseyi gördük ama kendisini göremedikkese gozuktu dmi
onu demiyom ben bnde saol diye cvp yazdim.Valla yazdım diğer topiğemi yazdım acep biyere yazdım ben ,görüpte yazmammı ask olsun![]()
gorursun kuzum kalp atiminida duyarsin belkiEvet kuzum keseyi gördük ama kendisini göremedik![]()
Hııı noldu yazmısım ama dimionu demiyom ben bnde saol diye cvp yazdim.
o gunden sora hic yazmadin bana onu diyom![]()
Abooovvvv kim vurduya gitmeyim cekilim kenara yavaş gızzzzkavga edyozz![]()
Ay bal damlıyor ağzındangorursun kuzum kalp atiminida duyarsin belki![]()
Evet orası öyle tabiÖylede canım yanında bir insan var bir yuva kurmuş şiddet yok aç kalma yok bu biraz bulmuşta bunamış gibi
ama benim kafam karisik bikeremmHııı noldu yazmısım ama dimigünaydın gönderdim ben bideeeeeeeeee sen okadarda yazmadın
kac hafta oldu suanAy bal damlıyor ağzındanama kalp için önümüzdeki hafta anca duyulur dedi doktor sürpriz yapar inşallah
Aboooooo yaşasın teyze oliyiiiiizÜç defa kese gördükinşallah cumartesi günü kendisini de görürüm yani kendileri de isterse
midem sanki yavaş yavaş kötülüyor canım bugün çok yanma oldu
ben vurdummm cok sinirliyim çekilin önümdennnAbooovvvv kim vurduya gitmeyim cekilim kenara yavaş gızzzz

Şuan sat a göre 6+0 ama dün ultrasonla 5+3 dedi doktorkac hafta oldu suan
Niye yazmiyo unutmuş senionu demiyom ben bnde saol diye cvp yazdim.
o gunden sora hic yazmadin bana onu diyom![]()
senide döverim önüme gelene 100 tekmeDurumun kız napiyonuz sizayırdım sizi hıh
![]()
Yapma kızzzzz elini kana bulamaaa durrrben vurdummm cok sinirliyim çekilin önümdennn![]()
Bal teyzelerimizAboooooo yaşasın teyze oliyiiiiiz![]()
he anladim cnm hayirlisi olsun umarim ii olur herseyŞuan sat a göre 6+0 ama dün ultrasonla 5+3 dedi doktor
Haksız yere beni sucluyon ama ozaman karışık olmuyooama benim kafam karisik bikeremm