- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #45.681
Bnde telden girerim bnce telden kolayhep telden girerim gunaydin Hayirli Kandiller cnm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde telden girerim bnce telden kolayhep telden girerim gunaydin Hayirli Kandiller cnm![]()
Dedem tv izliyo tam da üstüne denk geldi hoca diyoki tedavi olcaksınız dua etceksiniz yine de olmuyosa o işte bi şer vardır Allaha sığınacaksınız. Rabbim hayırlısını sağlıksını versin kuzum inşallah çok aratmasındoğru canım olsun öenmli olan sağlık :) sonra çokça vaktimiz olacakkkkkkk![]()
bencedeBnde telden girerim bnce telden kolay![]()
Ban yersem affet benibencede![]()
ben anlamam etikette yokum bensana hem günaydın mesajı yazmıştm kuzucum dövmeyin beni ağlarım bakk-)KK43:
![]()
neden gene naptinnBan yersem affet beni;
Bişey yapmadım üstüme geliyolarneden gene naptinn
Dedem tv izliyo tam da üstüne denk geldi hoca diyoki tedavi olcaksınız dua etceksiniz yine de olmuyosa o işte bi şer vardır Allaha sığınacaksınız. Rabbim hayırlısını sağlıksını versin kuzum inşallah çok aratmasın![]()
neden gene naptinn
bulasma su bdv yeBişey yapmadım üstüme geliyolar![]()
olabilirsarılsam öpsem afedermisin![]()
İş yok mu bugünbende iyiyim canım kahvaltımı çoktan yaptım kahvemii içtimmm geziyorumm :)
bugün öğleden snra yeni bi mağza açılmış oraya gidebilirm
Ohhhhh mis valla bende kahvaltı yaptım hastaneye gidiyorumbende iyiyim canım kahvaltımı çoktan yaptım kahvemii içtimmm geziyorumm :)
bugün öğleden snra yeni bi mağza açılmış oraya gidebilirm
Kız ben etiket yapmadım kiKüstüm sana benbni unuttun etiket yapmadın bni
İş yok mu bugün ☺
Ohhhhh mis valla bende kahvaltı yaptım hastaneye gidiyorum
Kolay gelsin o zaman canımöğle mola hakkım var canım 1 saat ozaman çıkabiliyorum :)