• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi gelin kızlar fikir paylaşalım? Siz olsaydiniz?

Agustos90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
167
66
48
Bazen disaridan bakis acisi farkli oluyormuş. Yorumlariniz icin tesekkurler...

Son düzenleme:
sizin diğer konunuzu da hatırlıyorum ben.onlarla ilgili bir gelişme var mı?

bunlara vereceğim cevaplara gelirsek ; (nişanlıyım henüz evli değilim)

-yaşam tarzından kastınız ne?çok geniş bir başlık o çünkü.ailesinin hayata bakışı mı?değer yargılarımı?yoksa yemesi,içmesi giyinmesi mi?benim için mesela hayata bakışı ve değer yargılarının aynı olması yeterli.ama bir başkası için yeterli olmayabilir.

-hayattan beklentiler farklıysa belirli noktalarda çatışmalar çıkar diye düşünüyorum.benim de nişanlımla bazen bundan kaynaklı sorun oluyor.şuan bir şekilde aşabiliyoruz.umarım ilerde de böyle devam eder.

-hayatınız bu söylediğiniz rutindeyse insan bunalır tabiki.sürekli bu şekilde de olmamalı ya da sürekli gezme tozma modunda da olmamalı.bir denge sağlanabilmeli diye düşünüyorum.aile kısmına gelirsek de insanın canı bazen kendi annesini babasını bile istemeyebilir yorgun olur canı sıkkın olur vs.kaldı ki her gün eşin ailesi zor olur diye düşünüyorum.ne kadar iyi olurlarsa olsunlar her gün olunca tad vermez ki.

- pişmanlık en fenası.kaç yaşındasınız bilmiyorum ama herkes dünyaya 1 kere geliyor.sanırım biraz buna göre hayatı şekillendirmemiz lazım.

sevgi-mantık olayına bakış herkese göre değişir.bazı insan sadece duygularıyla hareket eder bazısı mantığıyla.sanırım ben ikisinin ortasında kalan bir insanım.biraz kendimi ve ortamı yoklayıp (bu sürede aşk a bağlı kalıp) daha sonrasında tamam ya da devam derdim(mantığın devreye girdiği nokta)

Siz olsaydiniz

-eşinizin ailesiyle yasam tarzinizin uymadigini anlayip zorlandiginizda yasamak istediginiz bir ortamda olmadığınızı farkettiginizde

- esinizle hayattan beklentilerinizin farkli oldugunu anladiginizda

- 8 aylik evli olup hayatinizin hergununun sadece onun ailesi ve bir gunu kendi ailen is evden ibaret olup kisisel gelisim icin hicbirsey yapmayip kendini kuyuda gibi hissedip kabugunuza cekilip psikolojinizin günden güne bozulduğunu hissettiğinizde

- ve hergun pismanlik icerisinde olsanız napardiniz?

Ve birgün mutlaka bitecek ve birlikte gelecek göremiyorsa bu noktada sevgi ask bitmismidir? Yoksa mantik mi devreye giriyor? Hani derler ya insan seviyorsa ayrilmayi aklindan geciremez.sizcede oyle mi? Sevipte mantiga uymadigi icin zorlanan çiftler yollarini ayirabiliyor mu?

Biraz ayrintili cevaplar yazarsak daha iyi anlasiliriz. Kendinize iyi bakın...
Ayrıntısı yok ki bu işin.
Eğer çiftler karşılıklı olarak mutlu değillerse zaten sevgi de bitiyor.
Uzatmak sadece boşuna zaman kaybı bence.

Siz olsaydiniz

-eşinizin ailesiyle yasam tarzinizin uymadigini anlayip zorlandiginizda yasamak istediginiz bir ortamda olmadığınızı farkettiginizde

- esinizle hayattan beklentilerinizin farkli oldugunu anladiginizda

- 8 aylik evli olup hayatinizin hergununun sadece onun ailesi ve bir gunu kendi ailen is evden ibaret olup kisisel gelisim icin hicbirsey yapmayip kendini kuyuda gibi hissedip kabugunuza cekilip psikolojinizin günden güne bozulduğunu hissettiğinizde

- ve hergun pismanlik icerisinde olsanız napardiniz?

Ve birgün mutlaka bitecek ve birlikte gelecek göremiyorsa bu noktada sevgi ask bitmismidir? Yoksa mantik mi devreye giriyor? Hani derler ya insan seviyorsa ayrilmayi aklindan geciremez.sizcede oyle mi? Sevipte mantiga uymadigi icin zorlanan çiftler yollarini ayirabiliyor mu?

Biraz ayrintili cevaplar yazarsak daha iyi anlasiliriz. Kendinize iyi bakın...
yıprandıkça mantık devreye giriyor ve sevgi bitmeye başlıyor. Karşılıklı oturup konuşun. Düzeninizi değiştirin. Plan program yapın kendinize. bence her yolu deneyin

Back
X