Haydi Günlük kombinelerimizi eleştirelim

Teşekkürler önerileriniz için

Ben de bluzun içine siyah atlet veya iç çamaşırı giyinmenden yanayım. Üst ve alt ayrı ayrı kombinlenmeliydi bence. İkisi de farklı tarz çünkü. Ayakkabını beğendim ben bir ara bayağı görüyordum ayaklarda. Ojesiz açık ayakkabı kesinlikle giyinmeyin,giydirmeyin Çanta bence de olmamış. Çok çanta değişen biri değilimdir bende, çoğunlukla siyah giyindiğim için siyah çanta kullanırım hep. Saat de o pantolonun saati değil bence. Ama fizik çok güzel, ne giysen yakışır aslında. Ve bence iddaalı giyinen insanlar daha şık geliyor. Bu bluzun altına siyah bir iç çamaşırı giyin hemen havan değişecektir yani

Ben de bu bluzu bu pantolonun içine sokardım mesela o zaman atlet o kadar dikkat çekmezdi alta bootie bi de uzun bi kolye kullanırdım
Bu çantayı da kullanmazdun
Kemer de lazım tabi

Bence kombin guzel ama biseyler eksik.
Ben olsam bluzu pantolonun icine sokardim.
Uzerine uzun, desensiz( cunku bluz desenli) dize kadar bi salas hirka giyerdim kollari sifir olan. Biraz bohem stili olurdu fikrimce. Kollarinin bitiside cok yanlis. Ya uzun ya kisa olmali. Dirseklerine kadar katla bence.
O cantayida uzmek istemem ama marketten alinan bi alis veris posetini 3 e katlamissiniz gibi geldi resme bakinca. Arkdaslar yazinca canta oldugunu farkettim.
Bu kombinin yanina patlak bi renk canta daha hos olurdu.

Çanta gümüş, saat sarı, ayakkabılar siyah biraz uyumsuz olmuş :)
Çanta benim zevkime göre çok kötü ama siz beğeniyorsanız en azından gümüş kemer veya ayakkabı ile kombin edebilirsiniz.
Çok da anladığım işler değil ama gözüme batan bunlar sadece.. Hoş bi bayansınız, giydikleriniz yakışmış.. İnternette "iş kombinleri" diye aratıp fikir edinebilirsiniz..

Ayakkabı ve çanta olmamış. Ayakkabının ya arkası kapalı olcak yada önü. İki tarafı açık çok göz yormuş. Çanta biraz daha sade olabilir düz siyah gbi. Ayrıca gömlek klasik pantolon spor olmuş klasiğe çevirmek için diz altı kalem etek hoş dururdu. Spora çevirmek için pantolonu gömleğin üstüne ver.
Zincir uyumu çok önemli benim için ya gold olcak ya gümüş ikisi karışık olmaz. Bizımla diğilsın

Siyah pantolon hariç diğer parçalar bana hitap etmedi...

Ayakkabı ve çantayı beğenmedim bluzu hiç beğenmedim...

Kalitesizlikle hiç ilgisi yok yeterki kombin yapmayı bilsin insan, pazardan 5 liralık bir parçayla bile harika şeyler çıkıyor ortaya...

Kombin yapmayı bilmiyorsan 500 liralık bluzle bile rüküş olmayı başarırsın...

Shop bencede yok kombine bakcak olursam ayakkabı hiç hoş değil çanta zaten alakasız. Gold gümüş uyumu önemli. O gömlekle o pantolon alakasız olmuş. Fizik güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…