Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alman hastanesinde deneyen arkadaşlar fiyat ne kadardı?rapor geçiyormu?cevap yazarsanız sevinirim
İlk deneme Umut Tüp bebek: yanlış ilaç kullanımından transferim olmadı
İkinci deneme Umut Tüp bebek : şimdi 5 haftalık hamileyim
Menekşe ferticenter'dan neden memmun kalmadın sakıncası yoksa anlatabilirmisin birde orda ki dr'un kimdi?..Bende Şu an oraya gidiyorum biraz benimde kafam karışık![]()
LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNN YARDIMMM KADER ARKİDİŞLERİM(((slm kızlar bizimde sprem sayısı sorunumuz var çok düşük ancak mikroenjeksiyon olur dediler fakat biz dr benim için gitmiştik olmuşken bide sprem sayımı yaptıralım dedik derken sonuç bu şok olduk çok üzüldük çünkü ilk gittigim dr bana sende yumurtlama sorunu var demişti .meger eşimdeymiş elimizde sadece benim hormon degerlerim ve eşimin sayı degeri var ve başka hiçbir dr gitmedik daha çok yeni hala şoktayız 3 gün oldu ve eşim ürolojiye bile daha görünmedi ama benim dr bu yöntem ile olur anca dedi şimdi adam akıllı herşeyi baştan yaptıracagımız bi hastane ve saglam bi dr arıyoruz ilk dr salaklıgından sonra güvenim azaldı dogrusu biz aydın nazillide oturuyoruz fakat tedaviyi izmirde yaptırmayı daha güvenli bulduk ancak izmirde hiçbi tanıdıgımız yok ben anca netten araştırdım ama bu evreyi geçiren kader arkadaşlarımdan ögrenmeyi dertleşmeyi istiyorum ,lütfen bana yardımcı olun beynim sulandı resmen çok kafam karışık napıcaz yaaa,bu arada allah hepimizin yardımcısı olsun...
kadıköy florance nıghtıngel hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı arkadaşlar?nuri delikarada daha önce tüp bebek yaptıran veya yaptıracak olanlar lütfen fikir verebilirmidoktorum nuri beydi. valla ben toplama işleminden sonra çok acı çektim.yumurtalıklarımı tahtiş etmişler toplama işlemi sırasında. ölüyorum sandım.allah o acıyı kimseye yaşatmasın. transferden sonra ne yatabiliyordum ne kalkabiliyordum. cehennem gibiydi. 1 hafta çektim o acıyı ağlamaktan helak oldum. birdaha tüp bebek falan yapmam diyordum bunun içinde 1 sene bekledim. korktum aynı sancıları çekicem die. memorialde ise toplamadan çıktıktan sonra hiç ağrım olmadı. hatta ertesi gün gezmelere gittim. bi de memorialle ferti center arasında çok fark var. memorial konusunda uzman olmuş.bebeğin tutunmasına engel olacak herşeyi araştırıyorlar. ferti center öle deil. nese daha yazsam uzun olur. memnun kalan da var tabi ben memoriali gördükten sonra pişman oldum işte .senin kafan karışmasın ama herkes benim gibi olcak deil.