Haydi hamile arkadaşlar herkes işlem yaptırdığı hastaneyi ve doktoru yazsın- anket

ilk 2 denemem memorialdaydı , sonuç : negatif
3. denemem bahçeci kliniğndeydi ,sonuç : yine negatif
4. denemem umut tüpbebekteydi , sonuç : 3,5 aylık bir oğlum var :nazar::asigim:

arkadaşlar ben tedavimi anatoliada yaptırdım aslında güzel bir merkez ama çok yoğunlar çoook kalabalık doktorları ilk görüşmede görüyorsunuz bir daha yoklar sonuç olumsuz tabiki ama bir dahakini orda yaptırmayı düşünmüyorum

selam; Ankara üniversitesi kadın dogumdoktoru doç.dr. Bülent Berkere gitti ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım,şuan 12 haftalık hamileyim. sadece moralinizi yksek tutun bide çok rahat olun ,olucakmı olmacak mı diye kafaya takmayın. herkese hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin allah.bunu isteyin hayırlısı herşeyden önemli

alman hastanesinde deneyen arkadaşlar fiyat ne kadardı?rapor geçiyormu?cevap yazarsanız sevinirim

mrb canım.ben almanda yaptırdım tedavmı.2350euro kan tahlılı +muayene+transfer işlemı için odenen ücret.ama ilac parası ve dıger testlerı cebınden oduyosun.ben suan11haftalık hamıleyım.nerden baksan toplam10.000tlyı gecıyo.benım oyle oldu.bırde bızım tese vardı buda fıyatın içinde.basta yazdıgım test e2 testıne ucret odemıyosunuz .rapor gecmıyo canım.anadolu yakasında umut tup bebekte aynı ekıp calışıyo.mesela benım doktorum suan orada ben oraya gıdıyorum .umutta rapor gecıyo.aynı hersey ekıpte aynı klnıkte ıyı bır yer.şimdiden hayırlı olsun ve kolay gelsın.

Selam arkadaşlar bende tüp bebek denememi istanbul erdem hastanesinde yaptırdım doktorum serap yaltı şuan 4+6 haftalık hamileyim ilk denememde oldu sperm azlığı yüzünden yaptırmıştık bizde

ılk denemem suleyman bey bahcecı klınıgı toplama ıslemım oldu umut tupte ekıp orya tasındıgı ıcın bakalım transferde orda olacak

ilk denemem bahçeci kliniği tuttu. doktorum hande hanım. kesinlikle memnun kalmadım. endol fitil sayesinde sabaha kadar tuvaletten çıkamadım. ıkındım.sabahta düştü. bu arada sürekli telefonla sormama rahmen hande hanımın ilgisizliğinden yaşadım bütün bunları.

ilk deneme- ankara zekai tahir burak hastanesi,dr muammer dogan- sonuç: yanlış tedavi ve ve doktora karsı gelişen nefret
ikinci deneme- ankara maya tüp bebek merkezi,dr adnan kaya,sonuç 6 haftalık hamileyim. ve drdan da merkezden de cok memnunum. en azından ilgi var güleryüz var.

Menekşe ferticenter'dan neden memmun kalmadın sakıncası yoksa anlatabilirmisin birde orda ki dr'un kimdi?..Bende Şu an oraya gidiyorum biraz benimde kafam karışık :(

mrh bende fertıcenter gıdıyorum 4 deneme yaptım 3 tup bırı asılama ılk 2.5 aylık hamıle kaldım ama bebegımın kalbı durdu yasamadı dıgerlerı hıc tutmadı zaten dr. cok memnunum ama benım bır sorunum olmadıgı halde hamıle kalamadım son denememde 1 ocakta bellı oldu ve hamıle degılım arkadaslar:(ne yapabılırım bımıyorum yıkıldım

bu topik çok gü<el gidiyormuş neden artık yazılmıyor acaba. arkadaşlar aşılama yaptır nisa hastanesinde başka kimse varmı? bir seda recep diye bi arkdaşı gördüm başka imse yok. seda recep sen gerçekten memnun kaldınmı yani laboratuar gerçekten öenmli. onalrın nasıl acaba? gerçekten tecrübelilermş?

LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNN YARDIMMM KADER ARKİDİŞLERİM :((((slm kızlar bizimde sprem sayısı sorunumuz var çok düşük ancak mikroenjeksiyon olur dediler fakat biz dr benim için gitmiştik olmuşken bide sprem sayımı yaptıralım dedik derken sonuç bu şok olduk çok üzüldük çünkü ilk gittigim dr bana sende yumurtlama sorunu var demişti .meger eşimdeymiş elimizde sadece benim hormon degerlerim ve eşimin sayı degeri var ve başka hiçbir dr gitmedik daha çok yeni hala şoktayız 3 gün oldu ve eşim ürolojiye bile daha görünmedi ama benim dr bu yöntem ile olur anca dedi şimdi adam akıllı herşeyi baştan yaptıracagımız bi hastane ve saglam bi dr arıyoruz ilk dr salaklıgından sonra güvenim azaldı dogrusu biz aydın nazillide oturuyoruz fakat tedaviyi izmirde yaptırmayı daha güvenli bulduk ancak izmirde hiçbi tanıdıgımız yok ben anca netten araştırdım ama bu evreyi geçiren kader arkadaşlarımdan ögrenmeyi dertleşmeyi istiyorum ,lütfen bana yardımcı olun beynim sulandı resmen çok kafam karışık napıcaz yaaa,bu arada allah hepimizin yardımcısı olsun...

slm tedaviniz ve sıkıntılarınız devam ediyormu bilmiyorum ben izmirde oturuyorum aslen bende nazilli kuyucaklıyım.... benimde iki aşılamam be bir başarısız tüp bebek denemem oldu görüşmek istediginiz herkonuda bildiklerimle size yardımcı olmak isterim inş bu süreçte bebegin olmuştur gereksinim bile duymazsınız.....

doktorum nuri beydi. valla ben toplama işleminden sonra çok acı çektim.yumurtalıklarımı tahtiş etmişler toplama işlemi sırasında. ölüyorum sandım.allah o acıyı kimseye yaşatmasın. transferden sonra ne yatabiliyordum ne kalkabiliyordum. cehennem gibiydi. 1 hafta çektim o acıyı ağlamaktan helak oldum. birdaha tüp bebek falan yapmam diyordum bunun içinde 1 sene bekledim. korktum aynı sancıları çekicem die. memorialde ise toplamadan çıktıktan sonra hiç ağrım olmadı. hatta ertesi gün gezmelere gittim. bi de memorialle ferti center arasında çok fark var. memorial konusunda uzman olmuş.bebeğin tutunmasına engel olacak herşeyi araştırıyorlar. ferti center öle deil. nese daha yazsam uzun olur. memnun kalan da var tabi ben memoriali gördükten sonra pişman oldum işte .senin kafan karışmasın ama herkes benim gibi olcak deil.
kadıköy florance nıghtıngel hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı arkadaşlar?nuri delikarada daha önce tüp bebek yaptıran veya yaptıracak olanlar lütfen fikir verebilirmi

Back
X