Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gec cevapladım kusura bakma. Yeni gördüm. Evet kalabalık oluyor. Ama ilgileniyolar hastayla. Herkes bir saat konussun istiyor doktor ama mümkün değil. Buna rağmen hiç bir şeyi atlamıyr doktorum. Içten ve samimidir. ışık diye adımı ver hatırlar. Oğluma da onun soyadı olan erden adını ikinci isim olarak verdik. Doğumumu da o yaptı. Kolay gelsin sana. Ssk geçiyorhihoyyytşeniz
2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi ve 1 laparoskopi ameliyatımı konya tıpta denedim, olmadı. 4. denememi alman hastanesinde yaptırdım. Doç. Dr. Ulun Uluğ doktorum. bugün transferin 10. günü. 2 gün sonra test yaptırcam inşallah olur çünkü çok yoruldum ve yıprandım. hepimizin duaları kabul olur inşallah.
merhaba canım:)allah saglıkla bebegını almayı nasıp etsın:)ılk denemen mıydı tup bebek te?bende bulent beyın hastasıyım daha dogrusu on gorusme yaptık kasımda gıdıyorum..normal yolla hamıle kalabılıyorum ama ıkı kere saglıksız devam ettı kaybettım..bulent bey gercekten konusmuyor ve bıraz mesafelı ama ben guvenıyorum onemlı olan bılgısı ve doktorluk tecrubesı..adetın 2. gunu cagırdı..:)canım hakkında hayırlısı olur inşallah ben ilk önce bülent beye gittim, çok övülüyordu çevremde. hiç konusmuyor neredeyse ama soruna anında çözüm buluyor lafı dolandırmadan söylüyor. ekip olarak çalışıyorlar yani ilk olarak seni bülent bey görüyor ama sonra her seferinde farklı bir doktor geliyor ama yumurta toplama ve transferi kendi yapıyo mutlaka...sebebi de birinin gözünden kaçan diğerinkinden kaçmaz mantıgı...zaten diğer doktorlarda türkiyenin önde gelen doktorlarından..içini ferah tut ve kendini ona teslim et, merak etme en doğru kararı veriyor ve kesinlikle paragöz değiller...benim daha önceden geçirmiş oldugum ameliyattan ötürü tüplerim kapalıydı, başka bi doktor laporoskopi yapalım demişti ama bülent bey hiç tavsiye etmedi,zaman kaybederiz sonucta alamayız çünkü bu tarz ameliyatlardan sonra tüpler pek açılmaz dedi. yani istese ameliyatta yapar bir de ondan parayı cebe indirirdi ama o beni hemen tüp bebeğe yönlendirdi, sende merak etme,hakkında hayırlısı olsun canım...başka sorun varsa yardım cı olabilirim
Merhabalar, Amerikan Hastanesinde tedavi görüyorum. Doktorum Ramazan Mercan. Ben doktorumdan çok memnunum. İlk tüp bebek denememde oldu. İkizdiler. Fakat düşükle sonuçlandı.2. transfer işlemim 22 Ekimde gerçekleşti yarın test yaptırıcam.
merhaba canım:)allah saglıkla bebegını almayı nasıp etsın:)ılk denemen mıydı tup bebek te?bende bulent beyın hastasıyım daha dogrusu on gorusme yaptık kasımda gıdıyorum..normal yolla hamıle kalabılıyorum ama ıkı kere saglıksız devam ettı kaybettım..bulent bey gercekten konusmuyor ve bıraz mesafelı ama ben guvenıyorum onemlı olan bılgısı ve doktorluk tecrubesı..adetın 2. gunu cagırdı..:)