Haydi hamile arkadaşlar herkes işlem yaptırdığı hastaneyi ve doktoru yazsın- anket

ilk denemem anatolıa sonuç negatif........... 2. denemem bursa ACIBADEM dr um şahin zeteroğlu ve hamileyimmmm

gec cevapladım kusura bakma. Yeni gördüm. Evet kalabalık oluyor. Ama ilgileniyolar hastayla. Herkes bir saat konussun istiyor doktor ama mümkün değil. Buna rağmen hiç bir şeyi atlamıyr doktorum. Içten ve samimidir. ışık diye adımı ver hatırlar. Oğluma da onun soyadı olan erden adını ikinci isim olarak verdik. Doğumumu da o yaptı. Kolay gelsin sana. Ssk geçiyorhihoyyytşeniz

sağol canim benim bende msjni yeni gördüm allah hakkimiza hayirlisini versin.allah sana oğluna ve eşine hayirli sağlikli uzun ömürler versin.sen meleğine kavuşmuşsun inşallah bizlerde tüm isteyenlerde kavuşur...

ankara tüp bebek merkezi doktorum cem akarsu.pok luyum ilk aşılamada hamile kaldım şükürler olsun.

besıktas jınemed te yaptırdım ama olmadı negatıf 1.denememdı guzel bence herkes ılgılı senle ama sen soru sorarsan her sorunu usanmadan cevap verıyorlar 2.denememı yaptırcam sımdı bayramdan sonra ama aynı yere mı gıtsem baska yeremı bılemıyom benım sorunum esımın sperm sayısı az malesef ıyı dollenemedıgını soyledıler bana bı daha kı yapısımda basarılı oluruz ınsallah :teselli:

2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi ve 1 laparoskopi ameliyatımı konya tıpta denedim, olmadı. 4. denememi alman hastanesinde yaptırdım. Doç. Dr. Ulun Uluğ doktorum. bugün transferin 10. günü. 2 gün sonra test yaptırcam inşallah olur çünkü çok yoruldum ve yıprandım. hepimizin duaları kabul olur inşallah.

2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi ve 1 laparoskopi ameliyatımı konya tıpta denedim, olmadı. 4. denememi alman hastanesinde yaptırdım. Doç. Dr. Ulun Uluğ doktorum. bugün transferin 10. günü. 2 gün sonra test yaptırcam inşallah olur çünkü çok yoruldum ve yıprandım. hepimizin duaları kabul olur inşallah.

sonuç ne oldu merak ettim:nazar::nazar:

Aradaşlar Antalya'da bu işlemleri yaptıran yokmu kimse bişey yazmamış.Yazarsanız sevinirim.Bende şuan iyi bir yer araştırması yapıyorum.Önce polip var o alınacak sonra aşılama için.Tavsiye edebileceğiniz iyi bir yer varsa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba.ben şu anda 5 aylık hamileyim.Hemde kendiliğinden ne tüp ne aşılama.Benim kadar bu yolda uğraş vereniniz eminim olmamıştır.internet başında en iyi doktorlar,en iyi üreme merkezleri araştırılır ve gidilir hep hüsran.Ben jinemed beşiktaş prof.Teksen Çamlıbel bu konuda tekdir derim.Bana güvenin bu yolda yorulan ve boşa paralar döken niceleri ile tanıştım jinemedte.herşey yapılması gerektiği gibi yapıldı benim sorunum rahimdeki myomdu.Teksen hoca myom ameliyatımı kendisi yaptı.Çok ilgili.sıcak bir insan.Oradaki diğer doktorlar Münip Berberoğlu başta hepsi süper.Ama size şunu söylemek isterim gerçekten fiziksel bir problem yoksa tabi bu iş beyinle alakalı.rica ederim benim hamişlerden haberler alt başlığındaki bebek özlemi ve mutlu son başlıklı yazımı ve bu yolda yaşadıklarımı okuyun önce.Ama bu yolda çekilen herşey unutuluyor acılar.döktüğüm paralar vede gözyaşları hepsi boşunaymış.Şu anki mutluluğum herşeyi sildi.Naz kızım geliyor gerisinin ne önemi var.Allah isteyen herkese versin.

Arkadaşlar merhaba.ben şu anda 5 aylık hamileyim.Hemde kendiliğinden ne tüp ne aşılama.Benim kadar bu yolda uğraş vereniniz eminim olmamıştır.internet başında en iyi doktorlar,en iyi üreme merkezleri araştırılır ve gidilir hep hüsran.Ben jinemed beşiktaş prof.Teksen Çamlıbel bu konuda tekdir derim.Bana güvenin bu yolda yorulan ve boşa paralar döken niceleri ile tanıştım jinemedte.herşey yapılması gerektiği gibi yapıldı benim sorunum rahimdeki myomdu.Teksen hoca myom ameliyatımı kendisi yaptı.Çok ilgili.sıcak bir insan.Oradaki diğer doktorlar Münip Berberoğlu başta hepsi süper.Ama size şunu söylemek isterim gerçekten fiziksel bir problem yoksa tabi bu iş beyinle alakalı.rica ederim benim hamişlerden haberler alt başlığındaki bebek özlemi ve mutlu son başlıklı yazımı ve bu yolda yaşadıklarımı okuyun önce.Ama bu yolda çekilen herşey unutuluyor acılar.döktüğüm paralar vede gözyaşları hepsi boşunaymış.Şu anki mutluluğum herşeyi sildi.Naz kızım geliyor gerisinin ne önemi var.Allah isteyen herkese versin.

1 asılama Jinemed [negatif] memnun kaldım
2 tup bebek Internatıonal Hospıtal[ negatif] memnun kaldım dr cok ılgılıydı
2 tup bebek YedıtepeUnv [negatif] mrmnundum kalabalık hastası coktu ama ona ragmen ılgılıydı
yenı tedavım Alman Hast yaptırıcam dr um Halil İbrahim Tekın Kıbrıs tup bebek hast tup dr baskanı

bahçelievler medicalparka gidiyorum doktorum kadir savan.. yumurta büyütme için ilaç başlatıcak birkaç güne kadar ve aşılama yapılacak. kadir savan hastası var mı aranızda :))

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1 dış gebelik sonucu tüp alındı diğer tüpte tıkalı 1.mikroenjeksiyon denemem hrs sonuc negatif 2. denemem yine hrs transferimyapıldı sonucu 11 kasımda alacağım dr um tarık aksu merkezdende drumdanda çok memnunum

Merhabalar, Amerikan Hastanesinde tedavi görüyorum. Doktorum Ramazan Mercan. Ben doktorumdan çok memnunum. İlk tüp bebek denememde oldu. İkizdiler. Fakat düşükle sonuçlandı.2. transfer işlemim 22 Ekimde gerçekleşti yarın test yaptırıcam.

canım hakkında hayırlısı olur inşallah ben ilk önce bülent beye gittim, çok övülüyordu çevremde. hiç konusmuyor neredeyse ama soruna anında çözüm buluyor lafı dolandırmadan söylüyor. ekip olarak çalışıyorlar yani ilk olarak seni bülent bey görüyor ama sonra her seferinde farklı bir doktor geliyor ama yumurta toplama ve transferi kendi yapıyo mutlaka...sebebi de birinin gözünden kaçan diğerinkinden kaçmaz mantıgı...zaten diğer doktorlarda türkiyenin önde gelen doktorlarından..içini ferah tut ve kendini ona teslim et, merak etme en doğru kararı veriyor ve kesinlikle paragöz değiller...benim daha önceden geçirmiş oldugum ameliyattan ötürü tüplerim kapalıydı, başka bi doktor laporoskopi yapalım demişti ama bülent bey hiç tavsiye etmedi,zaman kaybederiz sonucta alamayız çünkü bu tarz ameliyatlardan sonra tüpler pek açılmaz dedi. yani istese ameliyatta yapar bir de ondan parayı cebe indirirdi ama o beni hemen tüp bebeğe yönlendirdi, sende merak etme,hakkında hayırlısı olsun canım...başka sorun varsa yardım cı olabilirim
merhaba canım:)allah saglıkla bebegını almayı nasıp etsın:)ılk denemen mıydı tup bebek te?bende bulent beyın hastasıyım daha dogrusu on gorusme yaptık kasımda gıdıyorum..normal yolla hamıle kalabılıyorum ama ıkı kere saglıksız devam ettı kaybettım..bulent bey gercekten konusmuyor ve bıraz mesafelı ama ben guvenıyorum onemlı olan bılgısı ve doktorluk tecrubesı..adetın 2. gunu cagırdı..:)

Merhabalar, Amerikan Hastanesinde tedavi görüyorum. Doktorum Ramazan Mercan. Ben doktorumdan çok memnunum. İlk tüp bebek denememde oldu. İkizdiler. Fakat düşükle sonuçlandı.2. transfer işlemim 22 Ekimde gerçekleşti yarın test yaptırıcam.

Arkadaşlar doktorumdan memnunum dedim ama vazgeçtim memnun değilim. Bugün benim kanamam oldu. Yarın test günümdü. Gittim hastaneye ama hiç ilgilenmediler diyebilirim. Zaten üzgündüm, üzüntüm bi kat daha arttı. Sonuç negatif. Hastanede ilgisizdi, doktorumda.

ben şuanda yaklaşık 9 haftalık hamileyim antalyada özel tüpbebek de DR. Kemal Özgür ün hastası olarak tedavi gördüm ve ilk tüpbebek denememde rabbiminde izniyle hamile kaldım doktorum ve hastanemden çok memnundum allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasipeder inşallah

merhaba canım:)allah saglıkla bebegını almayı nasıp etsın:)ılk denemen mıydı tup bebek te?bende bulent beyın hastasıyım daha dogrusu on gorusme yaptık kasımda gıdıyorum..normal yolla hamıle kalabılıyorum ama ıkı kere saglıksız devam ettı kaybettım..bulent bey gercekten konusmuyor ve bıraz mesafelı ama ben guvenıyorum onemlı olan bılgısı ve doktorluk tecrubesı..adetın 2. gunu cagırdı..:)

evet canım tüp bebekte ilk denememdi...çok şükürki tuttu... bu aya kadar gene ona devam ettim bütün testleri onda yaptırdım ama afrtık doktorumu değiştirdim çünkü ben anadolu tarafındayım ve gidip gelmesi artık zor gelmeye başlamıştı, malum hastanedeki doğum fiyatları da çok yüksek....inşallah sen de en kısa zamanda bebeğini kucagına alırsın bülent bey alanında iyi bir doktor...

Back
X