haydi kızlar ayça kaya ile kilolardan kurtulalım

Rolla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
2.102
3.155
208
Ankara
merhaba beni tanıyanlar bilirler ama ben kendimden biraz bahsedeyim bundan iki buçuk yıl önce 83 kiloydum bel ağrısı adet düzensizliği ayak ağrısı
gibi şikayetlerim vardı ve bir devlet hastanesine gittim tahlil yaptırdım beni diyetisyene yönlendirdi kilo verme maceram böyle başladı tabi daha öncede kilo verme deneyimlerim oldu ama hepsi çok sağlıksız diyetlerdi ve hep daha fazlasını geri aldım onun için bu yazıyı okuyanlara tavsiyem asla şok diyet yapmayın sonuçları ağır oluyor neyse devlet hastanesinin diyetisyeninin verdiği listeye uyarak iki ayda 73 oldum daha sonra ayça kayayı takip etmeye başladım kitaplarını aldım facebok ta takip ettim çıktığı televizyon programlarını izledim ve 68 kiloya kadar indim fakat yaklaşık bir buçuk yıldır aynı kilodayım kadınlar kulübü ile tanıştıktan sonra burdanda çok faydalandım sanalda olsa burda dert ortağı arkadaşlarım oldu birlikte bazı yarışmalar yaptık tartıda 64 ü bile gördüm ama geri aldım yazın yemek düzenim iyice bozuldu artık hizaya sokmanın zamanı geldi ilk hedef 60kilo

yaş 33
boy 1.60
güncel kilo 68.7

Son düzenleme:
merhaba canım baya kilo vermissin tebrikler bende ayca kayanın kıtabını okumustum gercekten mantıklı acıklamalar ve dogru bir sistemi oldugunu dusunuyorum ve bir süre yaptım cok kilom olmadıgı icin 2 3 kilo vermistim. amacım bes kiloydu ama bir kere bıraktıktan sonra adam akıllı baslayıp devam ettiremedim. simdi yazdıklarını okudum ve tekrar baslamam gerektiğini dusunuyorum. zaten dugunume bir bucuk ay var bi bes kilo vermem gerekiyor ramazanda iki kilo vermisitm ancak ramazan bitince eski kiloma kavustum umarım bu sefer istikrarlı olurum.

inşallah cnm istediğin kilo gelmeyi başarısın

sabah 07.30
50 gr beyaz ekmek 2 tahıl
20 gr kaşar peyniri 1 et
1 tk kaymak 1 yağ
1 tk bal 1 meyve
domates yeşil biber serbest
ara 10.00
200 ml süt
1 çk neskafe ile şekersiz sütlü kahve
bunuda 1 süt olarak sayıyorum

Hayırlı olsun yeni günlüğün..
Ayca Kaya'yı bende takip ediyorum. Kilom oldukca fazla oldugu icin biraz ilerledikten sonra kitaplarını alıp onun diyetlerini uygulamak istiyorum.. seni takip edip fikir edinirim insallah..

öğle 13.00
2 tane kıymalı biber dolması 1tahıl 1 et
bir kâse yoğurt 1 süt
salata limonlu yağsız serbest

akşam 19.00
1 kâse şehriye çorbası 1 tahıl
1kepçe nohut 1tahıl 1et
salata bir tk yağ eklenmiş 1yağ
1 kâse yoğurt 1süt
4-5 dilim kavun 1 meyve

ara 21.00
200 ml süt 1 tk salep ve tarçın
bir kaç akşamdır ankara baya serin
salep serin havada iyi gitti balkonda içtim
ama içer içmez üşüdüm içeri kaçtım

günün özeti
5 tahıl
3 et
3 meyve
4süt
4yağ
bugün baya iyi geçti hiç açlık hissetmedim
dengeli beslendim sadece süt ve yağ birer sayı fazla oldu yarın daha dikkatli olucam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…