cnm güzel menü tebrik ederimbugünkü listemi vereyim;
sabah: 1 dilim peynir,domates,salatalık,biber,2 dilim tam buğday ekmeği,1 bardak süt,2 tatlı kaşığı zeytin yağa,zencefil,zerdeçal,kırmızıbiber,tane karabiber ve kekik koyup tüketiyorum.
ara öğün:1 armut
öğlen:1 döner,1 bardak ayran (dışarıda olduğum için en masumu buydu malesef)
ara öğün:1 fincan sütlü kahve
akşam:sadece salata ve bitki çayı
merhaba kızlar öncelikle tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.Allah mekanlarını cennet eylesin.Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin.
Bugün büyük gün diyete tekrar başlayalı tam 1 ay oldu. diyete başlama kilom 92 'ydi bugünkü kilom 87 tam 5 kiloverdim. inanın çok mutluyum.ama daha bitmedi tabi ki devamı gelecek.bugünkü listemi'de hemen vereyim.
sabah:1 dilim ekmek,domates,salatalık,1 tatlı kaşığı krem peynir,5 zeytin,zencefil,zerdeçal,tarçın ve pulbiberli tabağım sadece 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ekledim.
araöğün: bitki çayı
öğlen:bol yeşillikli,ton balıklı makarna salatası
ikindi:3 badem,2 ceviz
akşam:dışarıda olacağım için şuan bilemiyorum.
Herkese bol kilo vermeli günler
dilerim.
Tatlım bu ne yağıara 16.00
10 tane fındık içi 1 yağ
1 küçük armut 1meyve
Ben daha önce duymamistim Ayça Kayayı bana işin püf noktasını açıklar misiniz?sabah 06.30
50 gr ekmek 20 gr kaşarla tost 2 tahıl1et
5 minik siyah zeytin 1yağ
4-5 parça kavun 1meyve
domates yeşil biber serbest
Şimdi anladimcnm yediğin yiyecekleri sayarak yiyorsun
mesela 4yemek kaşığı mantı bir et 2tahıl üstündeki yoğurt yarım süt üzerine bir tk yağ eklerseniz oda bir yağ olarak sayıyorsun günlük limiti geçmemeye çalışıyorsun herkesin boyuna kilosuna göre değişiyor sayıları benim boyum 1.60 kilom 68 ben 53333 yapıyorum yani 5 tahıl 3 et 3 süt 3 meyve 3 yağ hakkım var gün içinde bunları dengeli bir şekilde tüketiyorum ama sayması baya zor oluyor
evet ama öğrendikten sonra evde pişen yemeklere göre ayarlayabilirsinizŞimdi anladim
Tesekkur ederim.
Biraz karmaşık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?