evet cnm eğer yapabilirsen gerçektenSlm canim bende tam bir ayca kaya hayraniyim tam saymasamda edindigim bilgiler isiginda denge kurmaya calisiyorum
merhaba beni tanıyanlar bilirler ama ben kendimden biraz bahsedeyim bundan iki buçuk yıl önce 83 kiloydum bel ağrısı adet düzensizliği ayak ağrısı
gibi şikayetlerim vardı ve bir devlet hastanesine gittim tahlil yaptırdım beni diyetisyene yönlendirdi kilo verme maceram böyle başladı tabi daha öncede kilo verme deneyimlerim oldu ama hepsi çok sağlıksız diyetlerdi ve hep daha fazlasını geri aldım onun için bu yazıyı okuyanlara tavsiyem asla şok diyet yapmayın sonuçları ağır oluyor neyse devlet hastanesinin diyetisyeninin verdiği listeye uyarak iki ayda 73 oldum daha sonra ayça kayayı takip etmeye başladım kitaplarını aldım facebok ta takip ettim çıktığı televizyon programlarını izledim ve 68 kiloya kadar indim fakat yaklaşık bir buçuk yıldır aynı kilodayım kadınlar kulübü ile tanıştıktan sonra burdanda çok faydalandım sanalda olsa burda dert ortağı arkadaşlarım oldu birlikte bazı yarışmalar yaptık tartıda 64 ü bile gördüm ama geri aldım yazın yemek düzenim iyice bozuldu artık hizaya sokmanın zamanı geldi ilk hedef 60kilo
yaş 33
boy 1.60
güncel kilo 68.7Eki Görüntüle 1616556
bence öyle değil çünkü ben 83 kilo iken 7 dilim ekmek vermişti kilom azalınca miktarları değiştirdi mesela 5 dilim ekmek vermişti bence listelerden mucize beklemek yanlış esas mucize bizim içimizde başlıca kural istikrar yoksa o liste bu liste fark etmezDevlet hastanesinin verdigi diyetle nasil zayifladin. Kisiye ozel diyet programi vermiyorlar. Tahlilden sonra,fotokopi cektiklari standart,kopya kagitlardan veriyorlar. Sinir oluyordum ben.
bence öyle değil çünkü ben 83 kilo iken 7 dilim ekmek vermişti kilom azalınca miktarları değiştirdi mesela 5 dilim ekmek vermişti bence listelerden mucize beklemek yanlış esas mucize bizim içimizde başlıca kural istikrar yoksa o liste bu liste fark etmez
günaydın dün öğleden sonra ara öğün yapmadım öğle yediklerim beni idare etti akşam 19.00öğle13.00
1 haşlanmış yumurta ile salata 1 et
1 kâse yoğurt 1 süt
2kıymalı biber dolma 1et 1 tahıl
2 yk zeytinyağlı taze fasulye serbest
yarım dilim ekmek 0.5 tahıl
yemekten sonra
bir büyük armutun yarısı 1 meyve
öğle baya çok yemişim akşamı az tutmam lazım
evet bilgileri tazelemek iyi oluyorBende bos
vakitlerimde ayca hanimin videolarini izlemeye karar verdim tekrar tekrar olsada motive oluyorum
selam selalmaz ben uzun süredir buralarda yoktum ama artık buralardayım yine hep birlikte devam edersek çok iyi olur.bu arada ben çok fazla kilo aldım.en son 92 kilo ile başladım 08,08,2015 de bugün itibariyle kilom 88kg. yani 23 günde 4 kilo verdim ama inan eskisi gibi kolay veremiyorum.bu sefer çok zorlanıyorum.bu yüzden yanımda bana destek olacak arkadaşlar arıyorum.Slm canim bende tam bir ayca kaya hayraniyim tam saymasamda edindigim bilgiler isiginda denge kurmaya calisiyorum
cnm hoş geldin tabiki birlikte devam edebilirriz bende destek olacak arkadaşlar arıyorumselam selalmaz ben uzun süredir buralarda yoktum ama artık buralardayım yine hep birlikte devam edersek çok iyi olur.bu arada ben çok fazla kilo aldım.en son 92 kilo ile başladım 08,08,2015 de bugün itibariyle kilom 88kg. yani 23 günde 4 kilo verdim ama inan eskisi gibi kolay veremiyorum.bu sefer çok zorlanıyorum.bu yüzden yanımda bana destek olacak arkadaşlar arıyorum.
inşallah cnmmeraba rollacım yeni topiğin hayırlı olsun inş hedefine ulaşırsın
teşekkürler Rollacnm hoş geldin tabiki birlikte devam edebilirriz bende destek olacak arkadaşlar arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?