haydi kızlar ayça kaya ile kilolardan kurtulalım

sabah 06.30
50 gr ekmek 20 gr kaşarla tost 2 tahıl1et
5 minik siyah zeytin 1yağ
4-5 parça kavun 1meyve
domates yeşil biber serbest

Devlet hastanesinin verdigi diyetle nasil zayifladin. Kisiye ozel diyet programi vermiyorlar. Tahlilden sonra,fotokopi cektiklari standart,kopya kagitlardan veriyorlar. Sinir oluyordum ben.

Devlet hastanesinin verdigi diyetle nasil zayifladin. Kisiye ozel diyet programi vermiyorlar. Tahlilden sonra,fotokopi cektiklari standart,kopya kagitlardan veriyorlar. Sinir oluyordum ben.
bence öyle değil çünkü ben 83 kilo iken 7 dilim ekmek vermişti kilom azalınca miktarları değiştirdi mesela 5 dilim ekmek vermişti bence listelerden mucize beklemek yanlış esas mucize bizim içimizde başlıca kural istikrar yoksa o liste bu liste fark etmez

Haklisin. Ama sanki kan degerlerinde sorun olmayan herkese standart ayni fotokopi kagidini veriyor gibi geliyordu bana. Tebrik ederim. İnsallah stedigin kiloya ulasirsin. Ben de dogumdan sonra artik...

ara 09.00
sütlü neskafe şekersiz 1 süt

ara 12.00
4/1 haşlanmış mısır 1tahıl
10 tane antep fıstığı 1 yağ

öğle13.00
1 haşlanmış yumurta ile salata 1 et
1 kâse yoğurt 1 süt
2kıymalı biber dolma 1et 1 tahıl
2 yk zeytinyağlı taze fasulye serbest
yarım dilim ekmek 0.5 tahıl

yemekten sonra
bir büyük armutun yarısı 1 meyve

öğle baya çok yemişim akşamı az tutmam lazım

günaydın dün öğleden sonra ara öğün yapmadım öğle yediklerim beni idare etti akşam 19.00
1 kâse mercimek çorbası 1 tahıl
4-5 yk taze fasulye serbest
1kase yoğurt 1 süt
1 yk erişte sadece tadımlık saymıyorum
salata serbest
21.00
2 dilim şeftali
dünde fena geçmedi tam saymadım ama 53333 fazla geçmedim
şimdi çok açım kahvaltı zamanı öğleden sonra yeğenimım doğum günü var inşallah sayıları aşmam

haftasonları pek düzenli olmuyor
yinede dikkatli olmaya çalışıyorum
yarında çok işim var sanırım yazmaya vaktim olmaz

haftasonları pek düzenli olmuyor
yinede dikkatli olmaya çalışıyorum
yarında çok işim var sanırım yazmaya vaktim olmaz

Slm canim bende tam bir ayca kaya hayraniyim tam saymasamda edindigim bilgiler isiginda denge kurmaya calisiyorum
selam selalmaz ben uzun süredir buralarda yoktum ama artık buralardayım yine hep birlikte devam edersek çok iyi olur.bu arada ben çok fazla kilo aldım.en son 92 kilo ile başladım 08,08,2015 de bugün itibariyle kilom 88kg. yani 23 günde 4 kilo verdim ama inan eskisi gibi kolay veremiyorum.bu sefer çok zorlanıyorum.bu yüzden yanımda bana destek olacak arkadaşlar arıyorum.

cnm hoş geldin tabiki birlikte devam edebilirriz bende destek olacak arkadaşlar arıyorum

meraba rollacım yeni topiğin hayırlı olsun inş hedefine ulaşırsın

rollaa ben şu an resmen kendimle savaşıyorumm su içe içe içim gurul gurul ediyorr

• YEMİCEMMMMMMMM
bugunki sınavım dondurmaydı; bide demiyorlar mı senin kilon mu varr dediler mi dahada sinir oluyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…