Haydi kızlar çantalarınız buraya...

evet tam bir çanta hastasıyım ama ölee çok pahalı almam çünkü çabuk sıkılırım saolun arkadaşlarr hani yok mu sizde ekleyin de bakalımm resimlerine...

Allaaahımmmmm çanta görünce bana bişeyler oluyo , ateş basıyo heryanımı :)))) kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyo :)))
ne güzel bunlar yaa cok begendım hepsini..
bende eklliiceeem :)))
hemen resimm çekcem..
sonna da ekliceem :)))

amanin kizlar ne kadar cok cantalriniz var öyle,
hepsi cok güzel
valla ne yalan söyleyim benim okadar yok, pek cantaci degilimdir nedense,
ama ayakkabi, hirka, blazer cekete gelince :))))

daha ekliycektim hevesim kırıldı tatlışım pek ilgilenen olmayınca

aaaa öyle deme canım. Çanta olurda bayanlar duyarsız kalırmı,
çok konu var ya göze çarpmamıştır herhalde.
Ama ilerleyen zamanlarda bu konu çok tutacak emin ol. yerimseniben

Haydi kısslarrr 1-2 de olsa ekleyin resimleri fikir edinmiş oluruz.

Ayrıca bu çantalarıda bizzat kendim ördüm, yorumalarınızı bekliyorum...

ay cok güzeller
ben bayiliyorum bu tür cantalara ama kimse örmüyor bana:bbo:
ellerine aglik canim güle güle kullan

Ayy canım 9 yıldır örmediğim kişi kalmadı, sanada örerim nolcak canın sağolsun.
Beğenmenede çok sevindim ayrıca....

işte banada ne zaman ayakkabı, çanta, elbise, makyaj malzemesi görsem böyle oluyoo, hattaaaa alışverişe gitme fikri bile 32 dişimi ortaya çıkarmaya yetiyoooo,:dance:

ayy herkesin çantası pek güzelmişş bende ekliycem eksik kalmayım:roflol:

cok güzell ya cantalarınızz ben bu aralar çanta alcamm ama begenemedim bi türlüüü
bende elimdekileri ekleyeyimm :)

Ayy canım 9 yıldır örmediğim kişi kalmadı, sanada örerim nolcak canın sağolsun.
Beğenmenede çok sevindim ayrıca....

ay canim bneim cok tesekkür ederim ama ben malesef Almanya`dayim, ama düsünmen bile yetti mutlu etti beni a.s.

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bende de çanta hastalığı var çareyi, kendime çanta seçiminde belli kriterler belirlemekte buldum biraz olsun frenlemek için. mesela deri çanta alırken, tek sap olma şartı kaydirigubbakcemile3 doğrudan bir sürü seçenek eleniyor. çünkü genelde çift saplı üretim var.

konuyu görünce ortalıktaki çantaları bir saydım da benim yine verilecekleri ayırmam gerekiyor sanırım, ama seneler geçtikçe elenen güzeller biriktikçe insan verse bile evde çok kalıyor :uhm: öğrencilere yardım yapan dernekler var. onlara vermek için ayırdığımda çok acımıyorum. sengözlerimebaksanab

fotograf makinem yanimda olmadigindan kendi cantami cekemedim ,ama sitesinden ekledim aynisini,sadece benimki siyah................

ay canim bneim cok tesekkür ederim ama ben malesef Almanya`dayim, ama düsünmen bile yetti mutlu etti beni a.s.

Senede birkaç kez Almanyaya gidiyorum. Ocak sonunda Köln messe de şeker çikolata fuarına giderim her yıl . Münihte tanıdıklarıma giderim 1- 2 kez, şeker getiririm buraya. Berlinde dayım var, hiç gitmedim ama bu yıl istiyorum Allah kısmet ederse.
Bebek olduğu için 1 senedir gidemedim, bu seneki fuarada katılamadım ama bu yaz gidecek olursam özel mesaj atarım sana. Sen üzülme biyerlerden kargoyla gönderirim, çantalar yazlık nasılsa. yerimseniben

Malibu buradaki lamelere bayıldım çok hoşlar..

Elis bu çanta çok hoş, çokda kullanışlı gözüküyor, güle güle kullan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…