- 14 Nisan 2022
- 402
- 75
- 18
- 26
- Konu Sahibi hellobabys
İnşaAllah canım benimOlursun canım çok tanıdığım var ilk gebelikler düşükle sonlanabiliyor moraliniz bozma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah canım benimOlursun canım çok tanıdığım var ilk gebelikler düşükle sonlanabiliyor moraliniz bozma
oy maşallah Allah analı babalı büyütsünİnşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip eder. Onların da yaşları geçiyordu. Dayım 59 eşi de 43-44 yaş civarındalar şimdi. Hiç bir zaman geç değil
tatlım bana mesaj atarmısın profilin açılmıyooorpolikistik over + yumurtlamam olmuyordu.. 4 yıl boyunca hiç olmadı ve hiçbir tedavi olmadım 4 yılın sonunda bir anda gebelik oluştu.. şu an 13 haftalık
Trendyoldan markası kırkağa zeytinyağlı cevizli incir kurusuNerden almıştınız
Özür dulerim 59 değil 50. Aminoy maşallah Allah analı babalı büyütsün
Belirtilerin var mı pekiBenimde 3 ay daha ama heyecanlı bir serüven 2. Ay kimyasal oldu bu ay 5 gün kaldı bir umut bekliyorum
Kasık bel bacak ağrısı sadece birde hep açım istahim baya acik başka yok sanırım varsada demir eksikliğim olduğu için baş dönmesi oluyor ama hamile olup olmakla ilgisinden emin degilimBelirtilerin var
Of artık ne belirti ne degilbende anlamıyorm yani inşaallah hamilesindirKasık bel bacak ağrısı sadece birde hep açım istahim baya acik başka yok sanırım varsada demir eksikliğim olduğu için baş dönmesi oluyor ama hamile olup olmakla ilgisinden emin degilim
Arayınca çok belirti vardaOf artık ne belirti ne degilbende anlamıyorm yani inşaallah hamilesindir
Benim 8gun var hicbirsey yokArayınca çok belirti vardaen iyisi boşvermek az kaldı
Daha erken ya bazen hiç belirti olmayacaklar oluyor belli olmaz hakkımızda hayirlsii bende hergun burda zaman geçiriyorum 4 günüm kaldiBenim 8gun var hicbirsey yok
Bende ya baya vakit geçiriyorum cok dusuuyorum Allah sonumuzu iyi etsi. Güzel haberler alalım inşaallah. ben regl onceside hiç belirti yasamam o yuzden bişey de diyemiyorumDaha erken ya bazen hiç belirti olmayacaklar oluyor belli olmaz hakkımızda hayirlsii bende hergun burda zaman geçiriyorum 4 günüm kaldi