Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
polikistik over + yumurtlamam olmuyordu.. 4 yıl boyunca hiç olmadı ve hiçbir tedavi olmadım 4 yılın sonunda bir anda gebelik oluştu.. şu an 13 haftalık
Kasık bel bacak ağrısı sadece birde hep açım istahim baya acik başka yok sanırım varsada demir eksikliğim olduğu için baş dönmesi oluyor ama hamile olup olmakla ilgisinden emin degilim
Kasık bel bacak ağrısı sadece birde hep açım istahim baya acik başka yok sanırım varsada demir eksikliğim olduğu için baş dönmesi oluyor ama hamile olup olmakla ilgisinden emin degilim
Bende ya baya vakit geçiriyorum cok dusuuyorum Allah sonumuzu iyi etsi. Güzel haberler alalım inşaallah. ben regl onceside hiç belirti yasamam o yuzden bişey de diyemiyorum
2 kızım var 4 yıllık evliyiz 3. Gebeliğim malesef sağlıklı gebelik değilmiş 6 haftalıkken ölmüş aldırdım 8 ay geçti deniyoruz ama daha bir sonuç alamadım 2 aydır klomen ve folik asit kullanıyorum rabbim tüm isteyenlere banada nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin ❤