- 13 Kasım 2022
- 718
- 398
- 33
- 28
- Konu Sahibi hellobabys
Kızlar burda birbirimize danışıyoruz ama siz kaç aydır deniyorsunuz hastalıklar neler gelin dertleşelim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kucağınızda koysun sağlıkla alın inşallahpolikistik over + yumurtlamam olmuyordu.. 4 yıl boyunca hiç olmadı ve hiçbir tedavi olmadım 4 yılın sonunda bir anda gebelik oluştu.. şu an 13 haftalık
Canım benim Allah gönlüne göre versin böyle şeyler hiç düşünmediğin anda oluyor diyorlar inşallah öyle bir anda olur6,5 yıldır bekliyorum 3.tüp bebek oldu.3 'de düştü.
inşallah canım ya bekliyoruz işte, olmazsa maddiyat biraz düzelince tekrar tüp bebek deneyeceğim.Canım benim Allah gönlüne göre versin böyle şeyler hiç düşünmediğin anda oluyor diyorlar inşallah öyle bir anda olur
Hayırlısı olsun inşallahinşallah canım ya bekliyoruz işte, olmazsa maddiyat biraz düzelince tekrar tüp bebek deneyeceğim.
7 ay hiç korunmadık olmadı. 7 ay sonra gebe olduğumu öğrendim. Ama maalesef 9 haftalıkken düştü. Sonra da kürtaj falan derken ilk adetim olmadı dahaKızlar burda birbirimize danışıyoruz ama siz kaç aydır deniyorsunuz hastalıklar neler gelin dertleşelim![]()
Benim dayımın 16 yıl çocuğu olmadı. 16 cı yılında kendiliğinden hamile kaldı ama 2 ay sonra düştü. 2 yıl sonra yani 18 ci yılında tüp bebek yaptılar. Kanaması falan oldu ama dr tedavi sürum merum falan çok şükür şimdi kızı var 5 aylık oldu çocuğu. Allahtan umud kesilmez )6,5 yıldır bekliyorum 3.tüp bebek oldu.3 'de düştü.
Evlilikten sonra gecikmesi yaşıyorsanız bünyeniz kendini hamileliye hazırlıyor diye. Doğru mu değil mi bilemedim ama böyle birşey duydumBende yeni evliyim 2 aydır korunmuyoruz, normalde düzenli adet oluyorum, bu ay 5 gün gecikmem var adet olmadım, bazı belirtiler yaşıyorum ama hayırlısı inşallah güzel sonuçlar bekliyorum gibi