- 12 Eylül 2019
- 23
- 1
- 1
- 40
- Konu Sahibi kuzeyyildiziyim
-
biraz aciklar misin canim..Ben olsam bırakır dönerdim.
Atardım bebegimi bebek koltuğuna. Alır arabanın anahtarını hepsini orda bırakır dönerdim eve. Böyle bir şansım yoksa minibüse binerdim. Hicbir şey yapamazsam bir daha asla gitmezdim. Inatimdir biraz ama her zaman ise yarar.biraz aciklar misin canim..
baslamadim canim baslicam arti dr a danistik.yani o onerdi..4 aylık bebeğe muhallebi yedirirseniz tabi 1 saat sürer
Yazdıklarınıza odaklanamadım 4 aylık bebeğinize muhallebi, yoğurt yedirdiğinizi okuyunca.
Neyini açıklasın. Koyde onlari birakir kendim cocukla servisle vs dönerdim diyorbiraz aciklar misin canim..
ama herkes beni sucluyor ailesindeAtardım bebegimi bebek koltuğuna. Alır arabanın anahtarını hepsini orda bırakır dönerdim eve. Böyle bir şansım yoksa minibüse binerdim. Hicbir şey yapamazsam bir daha asla gitmezdim. Inatimdir biraz ama her zaman ise yarar.
Nasil doktormus o cocuga muhallebi yogurt yedir sütü sulandir icir diyor.. saka gibi.baslamadim canim baslicam arti dr a danistik.yani o onerdi..
sutum yok...
4 aylık bebeğe ne yemeği yediriyorsunuz ?nasıl bir saat sürüyor?merhabalar kk nin guzel bayanlari .uzun zamandir okuyarak takip ettigim foruma uye olmak nasip oldu...
buna sevineyim mi uzeleyim mi bilemiyorum...seviniyorum sizlerin yorumlari yolumu aydinlatacak.
uzuluyorum cunku bir derdim var....
derdim esimin beni degerli hissettirememesi.kisa kesip konuya girmej istiyorum.
haftasonu annesini ziyarete gidecektik.koye.bu arada 4 aylik bir bebegim var.cumartesiydi gunlerden.sabah erken kalktim pazar alisverisi yaptim.eve geldim hadi cabuk dedi.planda acele etmek yoktu ustelik cocuklu bayanim....
ne oldu dedim ablamlar bizimle gelecek cabuk acele edelim dedi.bu arada ben dus alacagim.kahvalti hazirlayacagim bebegi yedirip hazirlayacagim vs...
ablasi ariyor e hadi x..nerde kaldiniz cabuk olun diyor.bu diyor abla kahvalti yapip cikiyoruz.dedim ki sen git ben ha demeye cikamam....neyse alttan girdi ustten girdi 1 saat icinde hazirlandim
koye gittik...
buraya kadar iyi hos olsun hadi.dedim ki pazartesi okul basliyor erken donelim.tamam dedi.cumartesi kalacagiz orda pazar da ogle gibi doneriz diye dusunuyorum.neyse koye gittik.dedim ki sabah sut alalim bebek icin muhallebi falan yapıyorum sutum az sulandirip iciriyorum vss yorurt yapiyorum.aksam sutunu alir aksam gideriz dedi....
aksam dedigi saat 8..dedim dus alacam..bebegin yemegi yemesi 1 saat suruyor...mazereti ablamlari getirdim.geri goturmeliyiz....ablasi da ekmek yaptirdi koyde.ekmeklerini goturecez yarin onlar gec gidecek biz de onlari bekleyecez dedi...itiraz ettim kizdi ben de kizdim.ailenin yaninda kavgaya basladik....
kendimi degersiz hissediyorum...kizlar sizce haksiz miyim...bu olayi nasil yorumlarsiniz?
baslamadim canim baslicam arti dr a danistik.yani o onerdi..
sutum yok...
canim beni sucluyorlar bu durum esini 2.plana atmak degil midirEn baştan köye gitmem.
Madem abla kardeş aceleniz var siz çıkın yola ben gelmiyorum derim. Bir iki gün evde kafa dinlerim.
Anne sutu almayan bebekler 4. Ayda ek gidaya baslayabiliyor tabi kontrollu gitmek sartiyla4 aylık bebeğe muhallebi yedirirseniz tabi 1 saat sürer
Yazdıklarınıza odaklanamadım 4 aylık bebeğinize muhallebi, yoğurt yedirdiğinizi okuyunca.
bazı doktorlar bebek mamaya başlamasın diye ek gıdayı erken önerebiliyorNasil doktormus o cocuga muhallebi yogurt yedir sütü sulandir icir diyor.. saka gibi.
ama onlari getirdik geri goturmemiz gerrk diyor.ekmekleri de var koy ekmegi yaptilar.e diyorum ogle vakti hep beraber gidelim...olmaz diyor ablam ve esi koyde vakit gecirecek diyor...Haklısınız çocuklu bayansınız birinin hadi gidiyoruz demesiyle hareket edemezsiniz onların size göre hareket etmesi gerekiyor ama tabii beklemek zorunda değil kimse kimseyi ablasıda ayrı gitseydi başka bir araçla. bırakıp onları çocuğunuzla dönseydiniz bu kadar anlayışsız olunmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?