Haydi kızlar isim seçelim bebişlerimize

teachercnn

elhamdülillahrabbelalemin
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
569
50
318
39
İçel Mersin
benimde kızım olacakmış Allah ın izniyle. ama isim konusunda çok kararsızım. sizler belirlediniz mi? var mı fikri olan fikir vermek isteyen:34:

güneş, su, duru, aylin, begüm.bengü, seçil, asya, ayça, benan, zenan

aklıma gelenler

ben de kızım için isim seçemedim henüz ama burçe ismini duymuştum bi yerden çok hoşuma gitmişti anlamını bilmiyorum

Sumeyye kulağa hosgelmiyo..burnumuzun icinden çıkan şey gibi..digeri cok guzel..kızım olsaydı aysın koyardim..2011 kasim annesinin oğluma erdem ismi koyduğum için cooooookk memnunum..tavsiye ederim..hoş sohbetler..hayırlı doğumlar..

Sumeyye ilk şehit Müslüman annemiz..anlamı cokkk büyük ama okul çağında sumuk falan diye baya bı daga geciyorlar..ben cok ağladığını biliyorum küçücük cocuğun eve gelip gelip.. O anlamda yazdım yani..benim ismim le de dalga gecen cok olurdu..anlamı mükemmel amal blugg çağında resmen anne babama koymuşlar diye küfür edesim geliyodu..sonuçta çocukken bu kadar bilinçli düşünemiyor insan..

benimde kizim olcak ins allahin izniyle 30. haftamdayim:) ecrin ismini koymayi düsünüyoruz. isra, tuana, melek, sude isimleride güzel paylasmak istedim.

Henüz kiz mı erkek mı olacak bilmiyoruz ama erkek olursa Ali Şamil, kiz olursa Ayşe Meryem düşünüyoruz. ( Büyük Kafkas kahramanı Şeyh Şamil'den dolayı eŞim cok istiyor )

ben henüz evli ve hamile değilim ama evli olsam ve kızım olsa ismini kayra ırmak veya kayra ılgın koyardım o isimler benim çok hoşuma gidiyo erkek ismi olarakta çınar ismi hoşuma gidiyo :31:

ya sormayın arkadaşlar ya şunu koyarsam böyle kısaltırlarsa bunu koysam şöyle derlerse diye düşünüp kararsız kalıyo insan ya. sümeyye ismi güzel ama dediğinz de doğru.
mina nasıl?

BENİM OĞLUŞUM OLACAK ALLAH NASİP EDERSE İNŞALLAH ADIDA [YAMAN]OLUCAK .................:nazar::emir_bebek:

Back
X