Yatak Odası Dekorasyonu Haydi kizlar yatak odanizin resimlerini paylasalim

ay ne güzel ytak odalariniz var alahim orda huzurunuzu hic bozmasin amin.hehe.ya türkiyenin mobilyalari mükemmel ya.avrupa diye milet bi yerini yirtiyor.burda mobilyaalrin oldugu büyük bi yere götürmüstü esim beni.allahim ne igrenc mobilyalar var ya.bildigin laminat gibi hahayyyyyyy.bide kac bin eurolar hepsi.türkiyeden getirmisler cekyat takimi 3 bin euroya satiyorlar allahim yaaaaa.iste burda zevk olmadigi icin bisey üretemiyorlar.türkiyem iste ....

banada nasip olursa evlenmek yuva kurmak ozaman bende eklemek isterim buraya mutluluğumu allahım nolur banada nasip et buradaki kullarına mutluluğu nasip ettiğin gibi banada nasip et rabbim bende onunla kuşlar gibi yuva kurayım ,,kuşların bile yuvası var bakıyorumda.......ama sadece bakıyourm rabbim ol de olsun

Bu da yatak odam kızlar. Yeni boya badana yapıldı bu sene. Daha önce pembeydi.

dsc00912we.jpg

dsc00892v.jpg

dsc00893s.jpg

dsc00911z.jpg

dsc00913d.jpg

Teşekkür ederim canım. Aslında yatak o duvara gelecekti ama oda çok daraldı o yüzden koymadık yatağı oraya.

kızlar hepinizin yatak odaları çok güzel.siyah pek sevmıyorum yatak odasında kırmızı da öyle .ama klik in yatak odası çok hoşuma gitti yeşil çok fresh bi renk beyaz mobilyayla da çok uyum sağlamış...bende nefret edıyorum şifonyerin üzerinde makyaj malzemelerinden kremlerden.makyaj da genellikle banyoda yapılıyor yanı kremler in yeri banyo makyaj malzemelerinn de güzel bi kutu olmalı.ortalıkda döküntü gibi durmamalı...

ilk resimler benden olsuna.s
bu benim yatak odam:lepi:

91046678.jpg

44510024.jpg

15960343.jpg

92622647.jpg

37842780.jpg

89347231.jpg

31257524.jpg

89696990.jpg

47666358.jpg

12155181.jpg

kendi yaptigim seker yastigim
63460289.jpg

yine benim yaptigim taki kutum
81646915.jpg
84788103.jpg

67308445.jpg
64240709.jpg

32707056.jpg

yaa bu çok tatlı ama yaahihoyyyt

Sympathique huzurla,mutlulukla yatın inşallahh...

mobilyalar çok güzel,farklı ve şıkk...
ayrıca mavi ve beyaz çok tatlı durmuş..maviyi severim zaten yatak odasında da çok güzel görünmüş...huzur verir mavi...bakarken bile aldım o huzuru.....:nazar:bir de ben herşeyde farklı şeyleri sevdiğim için çok sevdim...bu mobilyalar alışılmışın dışında çok şıkk....

eklemeyi unuttum bu arada yatak örtüsü ve perdelerle uyum harika...çok cici....

Son düzenleme:
beyaz yatak odalarını çok sevıyorum ben ya bnm yatak odamda beyaz ortasındna abanoz geçioo içi açılıo insanın yatak odası beyaz ağırlıklı oluncaaa

saol hayatim
neden cok ilginc ,sence cokmu eskiye benziyo
tabi herkesin zevki begenisi ayri
yorum icin merci canim

Canım,gerçekten de burada gördüğüm en hoş,farklı yatak odası dekorasyonu.Renklerin dinginliği gerçekten de profesyonel.Mavinin bu tonunu beyazla düşünemezdim hiç.Bu kadar detayı nasıl aynı ton olarak biraraya getirdiğini merak ettim doğrusu.Hepsini biryerden mi alıp çıktın?
Canım,affına sığınarak bir konuya değineceğim.Herşey süper ötesi.Ancak neden resimleri o kadar yükseğe astığını anlayamadım.Göz hizasında olmalıydı.Neredeyse tavana değecek.Dekorasyonda maalesef bu yanlış çok yapılıyor,özellikle de biz Türklerde.:71:

Back
X