Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
senin adına çok sevindim kendim için duygulandım hiç bir zaman yaşayamıyacağım bir duygu bu..mutlu olun hep canım

annen hayatta deyilmi canım bilmeden üzdüysem özür dilerim burda sizleri yakın gördüyüm için sevincimi paylaşmak istedim sizlerle ama napalımki hayatın kanunu bu saol inş sende ailenle mutlu ol

mecbue kızının resmini koymuşsun..
çooooooookkkkkk tatlı çokkkkkkkkkkk
yerim ben onun gıdısınıııııııı

saol ohh sende ikramları afiyetle götürmüşsün yumy neden yemedi yoksa oda benim gibi diyettemi benimkide ne diyet ama anlatam size yiyerek hep kilolu kalıyorum malesefkikaydirigubbakcemile3

ne guzel arkadaslar bende sizinle bulusmayi cok isterdim bir gun tr ye gelirsem kismetse size ugrarim

bu arada yumycim bende senin gibi kimsesizim vefat falan etmediler,hikayem biraz karisik
omuzunda aglayabilecegim kimse yok

aman dünya hali işte herşey bizler için sıkmayın canınızı

yumyicim üzme kendini lütfen ne olur :teselli:

mecbuş diyorum öbürü uzun oluyodaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

kızım var benim i,şte herşeyim benim o yaaa.....kalbim benim... herşey onun içi,n ...canım benimm...
ebruyla buluştuk berilcik çok şeker ...sıcacık yumoşum benim ama yoldum biraz onu öperek tabiiii...kızlar hepinizi bekliyorum

mecbue kızının resmini koymuşsun..
çooooooookkkkkk tatlı çokkkkkkkkkkk
yerim ben onun gıdısınıııııııı

yiyebilirsin teyzesi al gıdısı senin olsun ama bende senin tontişin ynaklarını istiyorum

nasıl istersen öyle diyebilirsin canım evet napalım elimizdekilerle mutlu olamayı bilmek lazım malesefki doğanın kanunu bu bizlerde varızopuyorumnanaktan

sikmamaya calisiyoruz ama insanin elinde degil iste sen ne yaptin annecigin geldi girmez oldunopuyorumnanaktan

evet zaman olmuyo gelenlerde oluyo annemlere ondan fırsat bulamıyorum ama hep aklımdasınız fırsat buldukça yazacam gene öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

saol ohh sende ikramları afiyetle götürmüşsün yumy neden yemedi yoksa oda benim gibi diyettemi benimkide ne diyet ama anlatam size yiyerek hep kilolu kalıyorum malesefkikaydirigubbakcemile3

yumy nin diyet yapacak yeri yok tam tabirle çöp gibi zaten beril ve bana hizmet etmekten oturamadı canım arkadaşım. bu arada kızım çok şeker tontiş yanaklarından öpmek geliyor insanın birasssçık öpsem ben fena olmaz bebekler öpülmez koklanır densede ben öpmek istiyorumŞeniz

Ankaradaki dr ların önerdiği izmirde bulunan bir fizyoterapiste gidicem öğle tatilinde şans dileyin benim kızım için hayırlısı olsun bu bayan ve kızımla ilgilenmeyi kabul etsin

Ankaradaki dr ların önerdiği izmirde bulunan bir fizyoterapiste gidicem öğle tatilinde şans dileyin benim kızım için hayırlısı olsun bu bayan ve kızımla ilgilenmeyi kabul etsin

inşallah , hayırlısıyla terapi işiniz olur canım..:Saruboceq:
bizede haber verirsen seviniriz..
bol şans diliyorum sana ve tatlı prensesine...:ecrin_bebek:

Bol şans canım. Gideceğin fizyoterapistin İnşallah Berilciğe çok faydası olur.

insallah ilgilenir berilcikle ve beril sapa saglam bir cocuk olur ve gorenler gozlerine inanamiyacaklar beril bu mu diyecekler:1shok:

gözünaydın canım..
happuy happuy yiyebilirsin....
ben hapuy happuy hergün hersaat yiyorum
işte böyle Şeniz yiyorum..

ama yenmeyecek gibide deyil yaaa yanaklar tam ısırmalık maşallah bin kere hem ona hemde burdaki bütün kuzuların maşallahları var hepsi melek gibiler

ayy bide ben çöp olsam keşke vallahi bende öpüyorum koklamak bana yetmiyo içimden gelse kızımı içime oturtup orda sevesim geliyo anne olduktan sonrada zaten bebek severdim daha bi sevmeye başladım gördüyüm her bebeyi ama uzaktan tabi

inş herşey yolunda gitmiştir prenses için herşey daha güzel olur fıstık için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…