Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hepimizin bebekleri ve eşleriyle bi ömür boyu sağlık huzur mutluluk diliyorum

ayy bende cok zayifim yaa hamile kalmadan once 43 kiloydum 61 ile doguma gittim simdide 49 kiloyum ve kilo almiyorum suan 21 yasindayim cok minyon tipliyim gorenler bana sen 16 yasindamisin diyorlar:1shok:
bazen oyle olmak guzel ama herzaman degil gorenler beni bekar zannediyor istemeye geliyorlarsırnaşık şey

canım arkadaşlarım fizyoterapist yarın BEril i görmek istedi durumuna göre kabul edicek sanırım inşallah olur. Olmasından sonrada 2. sıkıntı başlıyor götürüp getirme derdi annemede benim evimede işimin bulunduğu yerede acayip ters bir yer izin alma konusunda iyice sıkıntıya düşücem

hayırlısı olsun canım.yolun ters olmasıda çok kötü olmuş..nerede dr.un yeri canım..

insallah olur ebrucum yaa cok dua ediyorum berile
anlayis gostersinler canim is yerinde ama nerde......
haftada 1 kez mi yoksa iki haftda bir mi gideceksiniz eger olursa

arzucum dr değil bobath terapisti melek hanım bornova ikeanın orda benim evim poligonda annemin evi şirinyerde iş yerim manavkuyuda ayrı uçlarda nasıl bir çözüm bulucaz bilmiyorum

bugun acı haberler geldi cok uzuldum icim sızladı kuvezdeki bebeklere bisey olmasın saglıklı bi sekilde annelerinin kucaklarına gelsinler

arzucum dr değil bobath terapisti melek hanım bornova ikeanın orda benim evim poligonda annemin evi şirinyerde iş yerim manavkuyuda ayrı uçlarda nasıl bir çözüm bulucaz bilmiyorum

canım zor gerçekten..manavkuyu bornavaya yakın ama sende bebişi alıp işe götürüp oradan tekrar eve götüremezsin..ama mecbur bıcırık için bi çare bulucaksınız..Allah yardımcınız olsun canım..en yakın zamandada görüşelim artık..merak ediyorum..havalanma ama seni değil berilimi:))

canım çok sevindim fizyoterapist olayına..
inşallah gidiş geliş içinde kolay bir çözüm bulursun..

canım arkadaşlarım iyki varsınız hepiniz destek oluyor derdimi dinliyor benimle birlikte çözümler arıyorsunuz. Bu gün 11 de gidiyoruz yeni fizyoterapistimize ulaşım konusunda ne yapabilirim bilmiyorum bir yol mutlaka bulunacak ama nasıl en iyisi biraz sayısaldan para tuttturup kızıma kendim bakmam olacak ama nerdeeeeeeeee bende o şans( bu aradada hayatımda hiç şans oyunu oynamadım)

fotoya bayıldımopuyorumnanaktanyerim onun gülüşünü..Rabbim yüzündeki gülücüğü soldurmasın..hep mutlu ve öz güvenli olsun inşallah:Saruboceq:

canım önce şu fizyoterapiste daimi gidinde , gerisini halledersin..
bir şekilde çözüm olmalı..
bu arada kızımız çok güzelmiş annesiiiiii...
öp bemin yerime memeğimi...Şeniz

Canım çok şeker Berilciğin yeni fotosu. Bir söz var çok severim.
"Çaresizseniz çare sizsiniz" Sen herşeyden önce annesin, güçlüsün en doğru çözümü bulacaksın inşallah.

canım önce şu fizyoterapiste daimi gidinde , gerisini halledersin..
bir şekilde çözüm olmalı..
bu arada kızımız çok güzelmiş annesiiiiii...
öp bemin yerime memeğimi...Şeniz

Çok teşekkürler Şeniz cim meleğimi senin için mutlaka öperim haftada bir gün gidicez bakalım bu günümüz iyi geçti ve beril i kabul etti

fotoya bayıldımopuyorumnanaktanyerim onun gülüşünü..Rabbim yüzündeki gülücüğü soldurmasın..hep mutlu ve öz güvenli olsun inşallah:Saruboceq:

teşekkürler arzu teyzemiz nurcukta öyle çok şeker bir bebiş o da tam yemelik birde tatlı cadılıklar yaramazlıklar yapmıyormu bayılıyorum

Canım çok şeker Berilciğin yeni fotosu. Bir söz var çok severim.
"Çaresizseniz çare sizsiniz" Sen herşeyden önce annesin, güçlüsün en doğru çözümü bulacaksın inşallah.
İnşallah çare buluruz güçlü olmaya çalışıyorum bazen kendimede inanamıyorum bu kadar katımıymışım ben diye ama allah yardım ediyor sizler destek veriyorsunuz bir şekilde kalkıyorum bu durumun altından

tek dileğim bir gün koşarak kızım anne anne diye seslenerek gelip sarılsın

torarak elleriyle bir şeyleri tutmayı çalıştırdılar ilk gün yatırarak hiç bir hareket yaptırmadılar önceki yerde sürekli yatırarak yüzükoyun başını kaldırmasını sağlamaya çalışıyorlardı

torarak değil tabi arkadaşlarım acele yazınca anlamsız sözcükler yazmışım oturtularak ellerini açık tutarak masada faliyet yapyırlar

gemi kaldık yavaşmı ilerlioruz hiç bilmiyorum. Malesef bu konularda çok bilgiyede sahip değilim doğrusunun ne olduğunu tam anlayamıyorum

sabırsızca bir an önce ufakta olsa bi gelişme görmek istiyosun haklı olarak..ama kızımız henüz çok küçük biraz sabırlı olmalısın.bazen aylar alabiliyo küçük bi gelişimi..bazende ummadığın anda birden bire bi gelişim gösterebiliyolar..berilim süprizlerle dolu..biraz annesini bekletiyo sadece..sabır canım inan kızın seni ilerde çok mutlu edicek gelişimiyle..opuyorumnanaktan:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…