Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
teyzesi yesin berkayııııııııııııııııı çorba yağpsın içösinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oyoyoyoyoyoyyyyyy çok tatlıııııııııııı bana versene ben bakıyım...................derinle birbirleirni yolarlar bende film gibi izlerim kaydirigubbakcemile3

Berkaycığımın bir arkadaşı olsaydı çok güzel olurdu gerçekten. ınşallah o günleri de göreceğiz. Derin ne kadarlık oldu canım?

Maşallah..Biz de sağlıkla o kadar büyürüz inşallah. Yumy Derin'in bir sorunu yok değil mi?

berilin bol bol yayamazlık yapmasını diliyorum ve burdaki bütün annelerin kuzucuklarınızla güzel bi bayram geçirmenizi diliyorum herbirinden hastalıklar uzak olsun bütün güzellikler bizlerin ve minik mucizelerimizle olsun

selam arkadaşlar nasılsınız???
3 gündür giremiyorum özledim walla.
benim oğlan 4 ayını bitirdi ayın 23 de ..
3 gündür gündüzleri 3 saat bile uyumuyor yarım saat yatıyor sonra deli gibi ağlayarak uyanıyo..
yani 3gün öncesine kadar düzrenli aralıklarla 6 saat yatardı..
aranızda böyle sorun yaşayan varmı ?????????????*
bu arada bir yeri ağrımıyo..

bu aylarda normal demişti heopuyorumnanaktanmşiremiz o da kendi düzenini arıyor annesi

bütün bebeklerin sağlıklı bi bayram geçirmesini diliyorum nınım benim kızımda büyüdükçe daha az uyuymaya başladı bi aralar o kadar ağlıyoduki durmadan eşimi arıyodum ağlayarak ne olur çabuk gel çok ağlıyo diyeopuyorumnanaktandoktora sorduğumdaysa normal bi yeri ağrımıyosa daha çokkkkkkkkk yaramazlıklar yapacak dedi nitekimde öyle oldu

ALLAH nazarlardan korusun herbirini rabbim sağlık sıhhat huzur mutluluk vede kuzucuklara bol bol uyku versin

kızlarrrrrrrrrrr çok sevinçliyim annem sabah 6 gibi burda kısmetse kızımı ilk kez görecek annem ben kızım üç kuşak bi arada olcaz kısmetse hepinizin benim gibi keyiflenmezini dilşyorum

senin adına çok sevindim kendim için duygulandım hiç bir zaman yaşayamıyacağım bir duygu bu..mutlu olun hep canım

kızlarrrrrrrrrrr çok sevinçliyim annem sabah 6 gibi burda kısmetse kızımı ilk kez görecek annem ben kızım üç kuşak bi arada olcaz kısmetse hepinizin benim gibi keyiflenmezini dilşyorum

Ne mutlu sana canım. Anneciğin ve kızınla başbaşa olucaksınız. Allah eksikliklerini göstermesin.

gözün aydın mecbuecim anneciğinle hasret gidermiş olursun.

yumy cim bizde seninle buluştuk kızlarımızla gülüştük sohpetler ettik ben senin yaptığın lezzetti ikramları miğdeye indirirken sen seyrettin :kedi: süper bir gündü

ne güzel buluşmuşsunuz opuyorumnanaktan

arkadaşlığınız sadece kk da sürmüyor :enbuyukkk:

evetttttt yumycim iyi kalpli kibar zarif arkadaşım o kadar geniş ki yüreği her keze ince fikirlerle mutlu ediyor berilciğime hazırladığı armağanları bir görseydiniz nasıl özenliydi nasıl güzeldi nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum

birde kızıma hazırladığı hediyeleri bir görseniz nasıl özenliydi. nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. yumyciğimi gönlü o kadar genişki o kadar sevgi doluki off canım arkadaşım özledim ben seni

ne guzel arkadaslar bende sizinle bulusmayi cok isterdim bir gun tr ye gelirsem kismetse size ugrarim

bu arada yumycim bende senin gibi kimsesizim vefat falan etmediler,hikayem biraz karisik
omuzunda aglayabilecegim kimse yok

sevgili soraya seni çok iyi anliyorum aslında benimkide karışıkm sayılır...emailini de tr yeye gelirsen kendini ve bebeğinide beklerimmmmmm

ebrucum canım berilcim iyiki varsınız iyki geldiniz canlarım beni nasıl mutlu ettiler bir bilseniz...çok özlüyorum ben onları çokkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…