Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
sevgili premature anneleria.s.

hepimiz zorlu süreçlerden geldik halada bazı şeylerin zorluklarını yaşıyoruz...artık olumsuzlukları olumlu yapmak için bu köşede buluşup kenetlenelim..tabi tüm annelerin de desteğini bekliyoruz dualar,istekler,dilekler bu köşeden evrene iletilsin her saat her saniye güzel haberler,güzel olaylar gelişmeler bizimle olsun allahın yardımıyla

hepinizi bekliyorum tabi güzel enerjinizleeeeeeeeeeee:1hug:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ilk dileğim bizim küçük kızlar için berile annesiyle bol vakit derine cici bir bakıcı nur a daha fazla yayamazlık enerjisi....

inşallah eusge nin bebeği annesine kavuşur...idil eve gelir soraya nın bebeği sağlığına kavuşur diğer minialkisalkisalkisalkisalkisalkis:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:klerde çabucak büyürler

güzel olmuş burası inş hepimizin istedikleri kısa zamanda olur bende kızımın emeklemek için çaba sarfedip kendi kendine dönebilmesini istiyorum

güzel olmuş burası inş hepimizin istedikleri kısa zamanda olur bende kızımın emeklemek için çaba sarfedip kendi kendine dönebilmesini istiyorum

haydi kızlarr yaaaaaa işte böyleeeeeee

inşallah kısa zamanda koşar minik bebşim annesi gamyoncuiremsu

heee unutmadan pırt pırtı çok bebişlerede bir an önce rahatlamaları için sağlık diliyorummmmmmmmm

Son düzenleme:
ınşallah Berkay'ımın gaz sancıları biter, zamanında döner, emekler, yürür, koşar, okula gider, iyi bir işi ve iyi bir eşi olur, çocukları, torunları olur, herşeyden önemlisi inşallah hep sağlıklı olur. Tabi bütün bunları hepimizin çocukları için diliyorum.

İnşallah Berkay'ımın gaz sancıları biter, zamanında döner, emekler, yürür, koşar, okula gider, iyi bir işi ve iyi bir eşi olur, çocukları, torunları olur, herşeyden önemlisi inşallah hep sağlıklı olur. Tabi bütün bunları hepimizin çocukları için diliyorum.

canım berkay cımmmm biran önce pırt pırtlardan kurtul büyü anneni peşinden koşturrrrrra.s.:nazar:

ben de bütün prematüre annelerine küvezin önünde beklerken sabır diliyorum...
ve henüz kavuşamayan bütün prematüre bebeklerin annelerine kavuşmalarını istiyorum...
ve hepsinin yaşıtları gibi gelişmesini istiyorum...
bir de nolur bitsin artık benim kızımın gazlarıı... kaydirigubbakcemile3

ben de bütün prematüre annelerine küvezin önünde beklerken sabır diliyorum...
ve henüz kavuşamayan bütün prematüre bebeklerin annelerine kavuşmalarını istiyorum...
ve hepsinin yaşıtları gibi gelişmesini istiyorum...
bir de nolur bitsin artık benim kızımın gazlarıı... kaydirigubbakcemile3

pırt pırtsız günler geçirmeniz dileğiyleeeeeeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

ayy gazlar gazlar benim kızımda artık geceleri uyanıp gaz çıkarıp uyumasını bırakıp uyumadan topluca gazını çıkarıp öyle uyumasını diliyorumkaydirigubbakcemile3

insallah bir an once bebegim beni tanimaya baslar beni gordugu zaman yada daha dogru hissettigi zaman heyecanlansin ve mutlu olsun
bide gormenin disinda baska saglik problemleri olmasin insallah
bide insallah butun premature bebekler saglikli bir sekilde buyur ve zarar goren premature bebekler en son bizim bebekler olsun bundan sonrakiler cok saglikli ve akilli olsun

sorayanın bebeyi inş çok sağlıklı bi bebiş olur hepimizi tanır teyzee der bize inş

insallah allah razi olsun hepinizden gercekten burda cok destek aliyorum sizlerden niye daha once bulamamistim burayi hala kiziyorum kendime

vallahi bende geçen sene bulsaydım keşke ama zararın neresinden dönersek kar sorayacımopuyorumnanaktan

Back
X