Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumycim yerin cok belli oluyor insallah derin prenses cok iyi olur sen yokkenderin bebeğim allaha emanet allahım onu koru gözet ben yokken iyi bakılıp mutlu olsunnnnnnnnnnnnn tüm bebeklere annelerine sağlık acil şifa ve mutluluk ver
derin bebeğim allaha emanet allahım onu koru gözet ben yokken iyi bakılıp mutlu olsunnnnnnnnnnnnn tüm bebeklere annelerine sağlık acil şifa ve mutluluk ver
ebrucum bugun gorusemedik isler yogun herhalde
mecbue cim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ben cok uzuldum ama coktan kabullenmistim zaten cunku 9 aylik oldu ufuk ve dogdugundan beri hastanelerdeyiz kendimi zaten en kotusu icin alistirmistim o benim canim ne olursa olsun ona seve seve bakacam
cok haklisin canim bende burda buldum arkadaslari benim esimin ailesi de cok kostek oldu olurse olsun diyorlardi dusun yani benim kendi ailem biraz daha iyi ama yinede dort dortluk destek veriyorlar diyemem ama burasi cok farkli siz yine de sanslisiniz burayi daha bebeginiz hastanedeyken bulunuz ben bulamamistim malesef halbuki cok ihtiyacim vardi kimse beni anlamiyordu sadece hastanedeki annelerle ara sira dertlesiyorduk cok ama cok zorcanım benim sen en kutsal annelerden birisin ümidini kaybetme yüce rabbim ne isterse o oluyor yavruna sevgini ve şefkatini ver çevreye karşı kör ve sağır ol sadece ufuğuna odakaln iyi olacak merak etme tıpta hergün yeni bir çözüm oluyor ben gözümün önünde kaybettim yavrumu o an herşey bitti dedim ama drlar hayata döndürdü alalhın izni ile yeni bir tedavi denendi kızmda hayata tutundu sabırlı olmak lazım bu zor süreçte zor olanı başarmamız lazım bizim yaşadığım sıkıntıları prematüre bebek anneleri dışında hiç kimse anlayamaz ben daha yolun başındayım yavrum küvezde çıkınca ne gibi sorunları ile baş etmeye çalışacağım kestiremyorum düşünemiyorum dah çok düşünmemiz gerekenler unlar bu sebepten dolayı ben dış dünyaya kendimi kapadım burda beni anlayan arkadaşlarla sevincimi üzüntümü paylaşarak rahataldım yoksa çevremizdeki kişiler daha çok dibe götürüyor ve pisikolojimizi bozuyor benim ailem çok büyük destek oluor fakat eşimin ailesi köstek olmaktan başka bi işie yaramıyor maalesef hayat böyle....