Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
nınım sorma burdada var hala kar bursada pek kalmazdı ama alacalı bulacalı kalmış şimdi bende öpüyorum atayı çokta yakışıklı olmuş küçük maymuncuk maşallah rabbim size bağışlasın

Kızlar acayip tipi vardı haftasonu. Kar havası alalım diye cumartesi çıkıp site içinde biraz yürüyüş yapalım dedik. Çok sıkı giyindiğim halde yarım saatte kulaklarım buz tuttu. Böyle havalarda dışarda soğukta kalanlara Allah yardım etsin. Bir de herkese tavsiyem balkon ve bahçelerinize ekmek kırıntıları koyun lütfen. Minik kuşlar fazla zarar görmesin bu havalarda.

evet kuşları unutmayalım..
iyi harırlattın mehtapcım saol...
yazık aç kalmasınlar...
ya o evsizleri bende düşünüyorum ve çok üzülüyorummm..
hele salak kadının teki ikiz bebeklerini sokağa bırakmış
nasıl üzüldüm Allahtan bişey olmadan polis bulmuş...

evet kuşları unutmayalım..
iyi harırlattın mehtapcım saol...
yazık aç kalmasınlar...
ya o evsizleri bende düşünüyorum ve çok üzülüyorummm..
hele salak kadının teki ikiz bebeklerini sokağa bırakmış
nasıl üzüldüm Allahtan bişey olmadan polis bulmuş...

Evet canım tam bir vahşet. Geçen hafta da Mersin de prematüre doğan bir bebeği çöp konteynırına bırakmışlar. Çöp atmak için gelen bir vatandaş sesini duyup çöpe bakmış soğuktan morarmış vaziyette hastaneye kaldırmışlar. İnsan böyle olaylar karşısında yorum bile yapamıyor.

kesinlikle ..kanım donuyor geriliyorum..
deminde haberde ,
kadının teki otobüste sancılanmış, molada doğurmuş ve bebeği çöpe atmış
yoluna devam etmiş...
inanamıyorum ya
madem istemiyordun aldırsaydın zamanında...

evet aynen bende oyle seylere cok kiziyorum simdi insan bebegini niye zamaninda aladirmaz gunah diye ama onlar gunahin en buyugun buyunu yapiyorlar okadar evlada hasret insanlar varken bu ne bizim zihniyet ne bicim dusunce yaa
allah bunlara hic acima duygusu sevgi ve sefkat vermemis
allah hepsini islah etsin hic bir evladi annesinden ayirmasin

Dün gördüm bu haberleri anlıyamıyorum bu insanlkarı biz bebek sahibi olmak için nelere katlanıyoruz doğduklarında gözlerinden bir damla yaş akmasın diye ne yapacağımızı bilmiyoruz ama böyle insanlara evlat sahibi olması haksızlık adaletsizlik gibi geliyor. Hemen koşup o bebekleri almak istedim içim coştu resmen.

ebrizm, nınım, mecbue, yumy kızlar isim soyisim ve adres bilgilerinizi özelden gönderebilir misiniz?

rabbım guzel bı gun nasıp etsın sıkıntısız ınş kızlar .........bebışlerınızı cooooooooooooook opt..........

haledemedik interneti bir süre ayrı kalıcam sizlerden sanırım

ebrizm en yakın zamanda alırsın inş interneti herkese güzel bi gün diliyorum

ebrucum en yakin zamanda interneti baglada beril prensesimizden guzel guzel haberler aliriz

inşallah Beril bir iyileşse zaten neler yapacağımı bilemiyorum.

inşallah Beril bir iyileşse zaten neler yapacağımı bilemiyorum.

Canım işte son iki günün kaldı sanırım. İnterneti bağlayana kadar da pek uğrayamayacaksın. Bizi habersiz bırakma. Kendine çok dikkat et. Berilciğimizi bol bol öpüp kokla bizim için de. Senin için ve Beril için hayatta herşeyin en güzeli gerçek olsun.

kızlar bugün rop muayenemiz var doktor gelirse tabi çok korkuyorum dua edin bizlere kızımda inş bi sorun çıkmaz

Back
X