datluuum ben kaçtııım
bankaya gidip geleceemm
görüşürükkkŞeniz
canım benım ne haddıme sende ne cevherler vardır kımbılır.çıkmaya görsün hele bi.öpüorm çok.kaydirigubbakcemile3a.s.
şu davut gerizekalısın kafasını koparmak istiyoruumm
sinirimi bozuyor karaböcüükkkötükedihüso
davut kim nann :1shok:
sende bekle pinar hanımm verirsinn delikafadulden
bugün disciye gittim canim.dedigin kadarda varmis.duyanda beni hic gitmemis sanacak.ama uzun zaman olmustu gitmeyeli.korkulacak kadar degildi.kac haftadir öldüm öldüm dirildim.ohhh be suanda rahatim.sizlerede slm.burdaki arkadaslar..........yok yok kurtardıkk:roflol::roflol:
bende çok korkardım dişim çok ağrımasına rağmen uzun süre dişçiye gitmemişliğim var
ama biraz dişçiyle haşır neşir olunca alışıyor insan
hele diş çekimi en kolay geliyor bana uyuştuğu için hissetmiyorsunkaydirigubbakcemile2
bugün disciye gittim canim.dedigin kadarda varmis.duyanda beni hic gitmemis sanacak.ama uzun zaman olmustu gitmeyeli.korkulacak kadar degildi.kac haftadir öldüm öldüm dirildim.ohhh be suanda rahatim.sizlerede slm.burdaki arkadaslar..........
ayy gittim sonunda Allaha sükür canim.kac ay erteledim biliyomusun.ama giderken bile mide me kramplar girdi.Allahtan eli cok hafif drun.cuma tekrar gidiyorum.1 tane daha var.onuda hallettikten sonra,tutmayin beni..onun yüzünden bebek calismalarini bilem yapamadim.halledeyimde ondan sonra diyordum.disler bitsin sira sipaya gelecek.selam canıma.s.
oo çok sevindim
naaptın gittimi diiş
ayy gittim sonunda Allaha sükür canim.kac ay erteledim biliyomusun.ama giderken bile mide me kramplar girdi.Allahtan eli cok hafif drun.cuma tekrar gidiyorum.1 tane daha var.onuda hallettikten sonra,tutmayin beni..onun yüzünden bebek calismalarini bilem yapamadim.halledeyimde ondan sonra diyordum.disler bitsin sira sipaya gelecek.
nerdesiniz millettt
selamm sesimi duyan var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?