Haydi Sende İçinden Şu Anda Geçeni Söyle

listeee;

k.pederr
kaynana
müdür
şindilik yiter bunlarr :dance:

iilik gök boya hg cnmm a.s.

abbowwwwww tırledım haa.yok artık daha nıler. delikafadulden her aıleden bı tene lutfen lutfen en cok hangısıyse hangısının aramızdan ayrılmasını ıstıyorsak onu alayım lufen.sıra karısmasın. şakkıdı

yimeeee çoh mu kaçırdın kıss nereusss kaydirigubbakcemile3

yokk birini seçemem şiker biri getsee öteki başıma akşamlarr kaydirigubbakcemile3
ozaman hepsi dursun durduğu yirdee elina salıkk :1closedeyes:

ıÇım tıtreye tıtreye karar verdım..yenı bır dÜzen kurmaya..kızımla babamızın yanına gıdecegız ınsallah...koŞtum yoruldum durdum dÜŞÜndÜm baktım elde ne var...babası kılometrelerceeee uzakta ben yanıbaŞında gurbette sÖzÜm ona kızımız ıÇın bırŞeyler yapıyoruz??pekı yaptıĞımız Şeyın manası ney? Mavısu yu daha gÜzel okullara yollamak,mavısuya daha gÜzel cıcıler almak,mavısu ya daha gÜzel bır gelecek saĞlamak....eĞer bugÜn onun yanında deĞılsek bunların hepsı boŞ...ÇÜnkÜ ÇocuĞum yanıbaŞındakı hasretın hesabını soracak bana...onun ıÇınde bugÜn bızım yarattıĞımız boŞluĞu hıÇbırŞey dolduramayacak..annesı gıbı her gÜlen yÜze her bakıŞa aldanıp yara alacak sonra yavrum...o boŞluĞu doldurma Çabasıyla...ben karar verdım arkadaŞımın dedıĞı gıbı gÜl yetıŞtırmek ıstıyorsan toprak olacaksın...ben gÜl bahÇesı ıstıyorum rabbımın ıznıyle...kokusuna doyum olmasın bakan gÖzÜnÜ alamasın Öyle bır gÜl bahÇesı...bu nedenle kendımı gÜnlÜk hayatın tutsaklık zıncırlerınden arındırma Çabasındayım...benım hayattan bekledıklerımı bana verebıleceĞını dÜŞÜnmÜyorum artık bu dÜzenın...benım sol kaburgamın altında hala sıcaklıĞını hıssettıĞım dırenen bır yÜrek var ÇÜnkÜ...ınsan kalmak ıÇın dırenen...dualarınızla kendı menzılıme varmak dıleĞıyle...

can pınarımmm inşallah istediğin
dilediğin gibi olur herşey dualarım seninle canımm

bu gün bende çok kötüyümmm yaa eşimle küs gibi bişeyiz ne konuşmaya mecalim var ne de isteğimmm amannnnnnnnnnnnnnnn

Allahım benim neye ihtiyacım olduğunu ancak sen bilirsin...
Kendimi senin ellerine teslim ediyorum ...

görüşemiyoruuz özlediim kuzuŞeniz
benimde bugünlerdee eşimii boğasıım varsırnaşık şey
boşver nan o kadar üzme kendini oluyor böyle şeyleer atla gel bana beraber stres atarız fıstığıımkaydirigubbakcemile5

dünyada ve ahirette ebedi saadet istiyorum hem kendim hemde tüm sevdiklerim için:asigim::Saruboceq:

Bir hayat tükendi senin yolun da değer mi pekiiiiCADIARZU.
dün gece nerdeyse hiç uyumadım kahvaltı yapmadım başım çatlıyoo yaaaaaaa
ayrıca sınavım var:çok üzgünüm:

güle güle kullan fatoşumm hihoyyyt
bende seni özledimm Şeniz
ben çalışıyorum sende öğle arası falan giriyosun anacımm yaa kaydirigubbakcemile
ayy sormaa depresyona girdimm sanırım biri beni çıkarsın

ahanda buluştukkaydirigubbakcemile5
sağol canımcımŞeniz
tut elimden çıkarıyım diyecemde benim durumda pek içaçıcı değil:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…