ıÇım tıtreye tıtreye karar verdım..yenı bır dÜzen kurmaya..kızımla babamızın yanına gıdecegız ınsallah...koŞtum yoruldum durdum dÜŞÜndÜm baktım elde ne var...babası kılometrelerceeee uzakta ben yanıbaŞında gurbette sÖzÜm ona kızımız ıÇın bırŞeyler yapıyoruz??pekı yaptıĞımız Şeyın manası ney? Mavısu yu daha gÜzel okullara yollamak,mavısuya daha gÜzel cıcıler almak,mavısu ya daha gÜzel bır gelecek saĞlamak....eĞer bugÜn onun yanında deĞılsek bunların hepsı boŞ...ÇÜnkÜ ÇocuĞum yanıbaŞındakı hasretın hesabını soracak bana...onun ıÇınde bugÜn bızım yarattıĞımız boŞluĞu hıÇbırŞey dolduramayacak..annesı gıbı her gÜlen yÜze her bakıŞa aldanıp yara alacak sonra yavrum...o boŞluĞu doldurma Çabasıyla...ben karar verdım arkadaŞımın dedıĞı gıbı gÜl yetıŞtırmek ıstıyorsan toprak olacaksın...ben gÜl bahÇesı ıstıyorum rabbımın ıznıyle...kokusuna doyum olmasın bakan gÖzÜnÜ alamasın Öyle bır gÜl bahÇesı...bu nedenle kendımı gÜnlÜk hayatın tutsaklık zıncırlerınden arındırma Çabasındayım...benım hayattan bekledıklerımı bana verebıleceĞını dÜŞÜnmÜyorum artık bu dÜzenın...benım sol kaburgamın altında hala sıcaklıĞını hıssettıĞım dırenen bır yÜrek var ÇÜnkÜ...ınsan kalmak ıÇın dırenen...dualarınızla kendı menzılıme varmak dıleĞıyle...