kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum, benim bir oğlum var ve endomestriyosiz ameliyatından sonra bi sene hamile kalamadım, tam artık aman olmazsa olmasın boşver diye hiç düşünmemeye başlamıştım kiiiii , hamile olduğumu öğrendim ama zaten daha önceden anlamıştım, nasıl anladın derseniz
adetime yakın sivilcelenme, ödem falan olurdu bende ama o ay hiç sivilcelenme ve ödem olmadı, bi gariplik vardı yanikaydirigubbakcemile3
kız fal baktır belkı yakıda gelır cıkar :)))))
Önce köfte sonra kayfekaydirigubbakcemile3
iyi gider köftenin üzerine
bakın ne güzel mani yazdımkaydirigubbakcemile3
limonları dalından koparın ha sulu sulu ekşili ekşili olsun, ağzım sulandı becokacimcoook
cnm hafta sonları nısanlım calısıyooo o yuzden
oooo bugünde hamiş adaylarııı çoğaldı
hadi hayırlısı
tuhh yaaaa neyse saol cnm haftaya artıkkksırnaşık şeyşimdi anladııım canımm
kız niye sölemedin bende seni kayfeye çağırırdıımm:dance:
afiyet olsun HcRt, çok bereketli köftemkaydirigubbakcemile3
tabııkı öyle canım ya aman hasta falan olmasınlarda gelsinler canım hasta olunca kötü.....az önce anneme baktırdım fal o sadece hasta bi kadın gelıo dedı o da kesın kayınvalıdemdır zaten...nabalm neye nıyet neye kısmet.o da kocamın anası gelsın varsın..
ne demek şekerim her zman beklerim a.s.bende seni öpüyorummmŞeniz
misafirperverliğin için sağoll
canım hanı cewap wer yazan yerde war ya NQ yazn yer war once kımlerden alıntı yamak istıyorsan herkesın o tusuna basıyorsun sonrada en son kişinin alıntı yap kısmına basıyorsun cnm o kadr kolay gelsin .....afiyet olsun HcRt, çok bereketli köftemkaydirigubbakcemile3
yok fatosbrn benimki eşşek kadar oldu artık 4,5 yaşında
eee nerden çıktı o zaman bu laf dersen hamile adayı arkadşlar benim yönteme bakabilirler testten önce onu demek istediydim
ya aynı anda nasıl 5-10 kişiden alıntı yaparak yazıyosunuz ya ben beceremiyom bi türlü, bi anlatıverin bakeema.s.
ben gelene kadar yeyipp içmüşşş bunnarrr nannnn
nese sorarımm ben sizee
çok fena midem bulanıoo karnımm ağrıoo duu çabucak gelemedimm
ben gayfe isterimmm bensizz hüplettinizz :mymeka:
5 kayfesinnii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?