• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi Yine Yeniden...

Aynen dostlarım oturduğum ev benim.. ama artık yetmiyor çünkü küçük:) daha geniş ve ferah bir ev arıyoruz konumu da önemli kriter çok O yuzden bulmak pek kolay olamyacak :KK48:
Ooo ev ariyormussun canim rabbim gonlunuze gore bir ev versin insallah .. soyle ferahh kocaman kullanisli bir ev nasip etsin sana ..

smartselectimage_2018-02-25-00-29-52-png.2115769

Bunu bilerek sevelim sevilelim kırmayalım ...
Çocuklarımızı eşlerimizi arkadaşlarımızı...

Bugün bu platformda zayıflamaya çalışsan bir ablamız vefat etmiş.. hic tanımıyorum ama çok üzüldüm:KK43: kim bilir zayıflayıp neler giymek hayalleri vardı :KK42:
Aaa canim kimmiski vefat eden neden olmus ? Allahim bugun okudukca sasiriyorum .. :( Allah rahmet eylesin olumun ne saati nede vakti var canim :(

Bi pazar yoğunluğu içindeyim kızlar poğaça istedi şükür Kahvaltı faslı bitti birazdan görümcemlere gideceğiz eşimin amcası ailesi de ordalar yarın büyük kızımın doğum günü bu 2 gün yoğun ve kb li elimden geldiğince dikkat ediyorum akşamı hafif geçirmeliyim kızım yarın için pizza istedi bi dilim yerim kırılmasın diye pastadan bi çatal alsam on numara olur
Gecmis dogum gunu kutlu olsun prensesin ne cabuk geciyor yillar dimi canim ..

Ooo ev ariyormussun canim rabbim gonlunuze gore bir ev versin insallah .. soyle ferahh kocaman kullanisli bir ev nasip etsin sana ..
Amiiınnnnnnnnnnnn.... :)
Aaa canim kimmiski vefat eden neden olmus ? Allahim bugun okudukca sasiriyorum .. :KK43: Allah rahmet eylesin olumun ne saati nede vakti var canim :KK43:
Yav o konuda ne ilginc oldu.. kazenn yakaladi o kisi olmemis baska takima gecmek icin yeni uyelik almis falan filan.. uyeligi iptal edildi biz hepimiz uzuldugumuzle kaldik :(

Arkadaşlarım canlarım :KK200:

Ben yeni bir kararla
Poğaça börek tatli
Fazla pilav, makarna
.....vs

Menülerde gördüğümde söyleyecem :duduk:
Kirilmaca darilmaca yok anlaştık mı :KK36:
Ben bugun menu vermeyim o zaman sopayla kovalarsiniz beni :sopa: hem sizlerede kotu ornek olmayim dimi canim :eek: yarindan itibaren toparlanmaya basliycam yoksa iyice ipin ucu kacacak :işsiz:

Slm kızlar bugün aklım çıktı geri geldi ana sınıfına giden kızımın derste el parmakları balon gibi şişmiş eşim geldi hemen hastaneye götürdü ben öğrencilerimi bırakamayınca aklım onlarda kaldı tahlil sonuçlarında sorun yok şimdi eklemleri inceleyeceklermiş problemin sebebi bilinmeyince stres sardı şişen parmaklar müdahale olmadan 3 saat içinde geri inmeye başladı Rabbim acılarını göstermesin bugün menü vermesem kafam allak bullak
Allahim her mesajda bi sok yasiyorum ne oldu kuzunun eline alerji falanmi oldu canim yada bir yeremi carpti tuhh cok gecmis olsun cok uzuldum simdi nasil kuzu ..

Ben bugun menu vermeyim o zaman sopayla kovalarsiniz beni :sopa: hem sizlerede kotu ornek olmayim dimi canim :eek: yarindan itibaren toparlanmaya basliycam yoksa iyice ipin ucu kacacak :işsiz:
Tamam bugun verme ama yarin yakalarim ;) temiz menu temiz yorum :KK200:

Slm kızlar dün 3 bugün 4 tüp kan verdi idrar,tükürük tahlili yapıldı Bugün dahiliye bakiyo yedikleriyle ilgili değilmiş alerjik gözükmüyor bi dünya inceleme bende korkuyla bekliyorum Rabbim çaresiz dert vermesin tek bildiğim çok korktuğum dualarınıza ihtiyacım var
Aaa dolasimlami ilgiliki acaba insallah bulunur sebebi rabbim sifa versin kuzuya ne zaman sonuclari alacaksiniz ..?

Bugün dahiliye inceledi kan sonuçlarımız temiz boğazdan yapılan test 3 günde çıkarmış bizi dualarınızda eksik etmeyin kalp huzurum yavrumun sağlığından emin olunca olacak şükür bugün daha iyi Rabbim çaresiz dert vermesin
Hadi insallah temiz cikar duam sizinle canim ..

Kızlar masallah hepinize masallah süper eksiler gelmiş . hele tevafuk canım. Naptin sen kız. 1.2 harika gidiyor hatta kosuyorsun hedefine doğru.
Tomurcuk canım Seninkine çok çok iyi. Eksi 700 çok güzel bir rakam.
Emosum daha güzel günler gorecegiz beraber . iyi bir başlangıç oldu.

Benim geçen haftaki kilom 80.6
Bu hafta 80.3
Fark - 300
Eksi olsun bizim olsun canim 7 ler cok yakin masallah ..

angelina35 angelina35 canım bende kaç haftadır aynı sayidayim. Sen işlerini yoluna koy kilo almamaya bak. Bu rakam da iyi .
@ekim2009 canım İyi gidiyorsun masallah.
@Melrin canım bak yüzün güldü bu hafta. Sabrın sonu selamet. Darisi bana inşallah.

Akşama kv. Yemeğe çağırdım. Bugün biraz yogunum hazırlık var . herkesi tebrik Ediyorum. Allah kolaylık versin yeni haftada.
Canim ben cok dikkat edemedim o nedenle kiloda veremedim malesef ama masallah sen cok azimlisin tebrik ediyorum seni ..

Back
X