• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi Yine Yeniden...

Sabah
8
4 kaşık mescit
1 elma
Ara 10
1 yeşilçay

Öğlen 14.00
3 yumurta
Biraz peynir

Akşam 19.
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
1.5 elma

Şu 2.5 lt
Spor okulda nobette 1 saat yürüyüş yavaş tempoda tabi.

Bugün emosland ile konuştuktan sonra ortak karar vermeninde verdiği güç ile akşam açlık hissetmiyorum. Allah herkese sağlıklı zayiflamayi nasıl etsin.Ya bismillah dedim ve başladım.

Menu vereyim
Sabah ilik limonlu su
Kahv 9.00 : 1 hurma 2 k kayısı ve 10 findik
Sade kahve (yumurtadan sıkıldım da )

Ögle 12.40: 1 kepçe corba
3 kasik kabak y3megi
1 kasik havuc tarator

Ara yok burayi okumaktan :)

Aksam 18.30: 1 tabak yani 6 kasik fasulye kavurma ve salata

Ara turk kahvesi 2 ceviz ve 1 hurma olabilir

Su 2.5 litre

Kendime Not:Yaptigin firin sutlactan hala yemedigin icin seni öperim tevafuk :KK74:

Kızlar benim menü hep ten bozuk. Bugün menü veremeyeceğim. Yarın sil baştan inşallah. Valla kv. Gözü değdi. Oğlum versin sen dur bu kilonda dedi. Zaten ona söylemek te istemiyorum. Herkes çok verdin diyor ama maşallah demiyor. Bende öyle çok konuşkan biri değilim. Aklıma gelmiyor maşallah de demek. Bugün arkadaşın biri seni örnek alıyorum dedi bana. Bir de kendime baktım hep yerimde sayıyorum. 4 haftadır toplamda yarim kilo gitmiş sayılır. Kızlar ben eski performansima nasıl dönerim acep. Pazar günü de eşim seminere gidiyor şehir dışına. 3 çocuk ben annem gelir diyorum ama. Nolcaksa benim halim. Bugün umutsuzluğa düştüm nedense. Uykum da yok UyusAm geçer. Ayran içtim yeni. Tevafukum canım benim sana maşallah. Napsam nasıl etsem. Bana bir neşe lazim irade lazım azim lazım. Dualarinizi bekliyorum.
Kararlar verildi bile canim artik donus yok yapacagiz kurtulusu yok.. aradigimiz motivasyon kaesidaki aynada ve icimizde var :KK76:
Canim çok bırakma kendini verdiğini de alirsin.ondalik düşerken genelde o bıkkınlık gelir ama hazır 7 lere bu kadar yakınken sakın uzaklaşma 85 ler geliverir anlamazsın.ben fazla da uzak olmayan bi tarihte 70.3 kg bile gordum 69 a çok yakındım ama naptim yok yılbaşı yok anam babam geldi bahaneler ürettim ve hooop 75 kapıya dayandı.simdi onları vermeye çalışıyorum.gectigim yollari bi daha geçiyorum.sureci uzatıyoruz başka bi halt ettiğimiz yok.bi an önce hedeflerimize ulaşıp diyet modundan çıkıp korumaya geçmeliyiz.uzatmalari yaşıyoruz hep.artik bu maç bitmeli ve kazanan biz olmalıyız En Büyük KK
Her kelimesine katiliyorum arkadasim :super:
Gunaydin hayirli cumalar kizlar .....
Badana tadilat bitti temizlik faslina gectik dun sadece bir dolapla ugrastim tiklim tiklim kiyafet
Bugunde diger dolaplari halledecem bakalim ..
Kiyafetler kalip gibi olmayinca gicik oluyorum birde kucuk alanda nasil yer acabilirim nasil ferah bir ortam yapabilirim diye ugrasiyorum ..
Zaten annem bu dolaplar adam olsun bana yeter dedi .. Dun nasil mutlu oldu dolabin duzenini gorunce ...
Diyetten kopmadan hareket etmeye calisiyorum ama olmuyor olmuyorr ...:duduk:
Ben nasil toparliycam kendimi bilmiyorum aksam menu verecektim uyumus kalmisim :işsiz:
Regl olmam lagzim yine yok esimde bu ay 28 cekti onuda hesaba kat diyo ama sanki olmuycak ve ayni sikintilati tekrar yasiyacakmisim gibi geliyo :KK12: her yanim sisti kendimi 84 kiloya geri donmus gibi hissediyorum :işsiz:
Ben eski 69 kilo oldugum zamani ozluyorum :KK42:
Kuzum Allah yardimcin olsun..
ekim2009 ekim2009 caniminici angelinayi su ruh halinden cikarabilir misin please... mesela adeti gwcikmwdigi halde gwcikecwk diyor :sinirli: beynine iletiyor bi guzel eee vucut da itaat edecek:işsiz:
Arkadaşlarım yeni bir karar aldım. Diyetime sadık kalacağım 21 gun başlatıyorum.
1- sağlıklı beslenmeyi tekrar alışkanlık haline getirmek
2- hedef tarih sonunda 80 rakamlari garanti altına almak
3- kısa bir tarih aralagı seçerek motivasyonumu arttırmak icin ( başlangıçta hedefim 99 gündü ama yarına çıkacağımızın garantisi yokken gözümde büyüyen bir tarihe göz dikmek bana zor gelecekti :) )
Bugun basliyorum yarin 20 günüm kalmış olacak Allah izin verirse. Bana katilmak isteyen olursa baharin ilk gunlerine daha hafif girmis olacagiz tomurcukkk tomurcukkk @Melrin ekim2009 ekim2009 tevafuk55 tevafuk55 @angelina35 lastrose6 lastrose6
Varimmmmm :KK76::halay:
Menüm
10: 1 bardak kefir

12
Karnabahar manti
1 dilim ekmek

14
Bir duble turk kahvesi
1 k.kayısı

16
1 ceviz içi
1 kuru incir

18.30
4 kasik taze fasulye
2 kaşık yogurt
2 kaşık pilav
2 ince tavuk but

Ara
3 hurma
Cay

3 lt su
Harika menu canim :nazar:
Sabah
8
4 kaşık mescit
1 elma
Ara 10
1 yeşilçay

Öğlen 14.00
3 yumurta
Biraz peynir

Akşam 19.
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
1.5 elma

Şu 2.5 lt
Meyve çok mu seviyirsun canim bir meyve ogunune çiğ kuriyemis daha iyi olabilir;)

Kararlar verildi bile canim artik donus yok yapacagiz kurtulusu yok.. aradigimiz motivasyon kaesidaki aynada ve icimizde var :KK76:

ekim2009 ekim2009 caniminici angelinayi su ruh halinden cikarabilir misin please... mesela adeti gwcikmwdigi halde gwcikecwk diyor :sinirli: beynine iletiyor bi guzel eee vucut da itaat edecek:işsiz:

Meyve çok mu seviyirsun canim bir meyve ogunune çiğ kuriyemis daha iyi olabilir:KK66:

Canım meyve bağırsakları mi çalıştırıyor ve bende doymuşluk hissi uzun sürüyor.

Selam canlarım
Yine gun kendisine yetmeyen bir ben..
Çocuklara kıymalı gözleme yaptım kendime de kalan kıymadan miss gibi karnabahar mantı yaptım. Dun cok kotu beslenmistim bugun onu telafi etmeye çalışıyorum

tomurcukkk tomurcukkk 2 ay sonra dr gittiğinde hersey daha netlesmis olur insallah. Daha pozitif gördüm seni bu prof.un Sana olumlu etkisi oldu sanki sifaya da vesile olur inşallah. Liste için eline sağlık kuzum haftaya da derecelerde rezervasyon yaptırmalıyım şimdiden e bunun da yolu az yemekten geciyor unutma emoş tut boğazını :KK20:

tevafuk55 tevafuk55 esinin dogum gunu kutlu olsun canım yeme canim bosuna vakit kaybetmeye degmez hic bir lezzet:KK60:

@Melrin prensesin tahlilleri çıktı mı kuzum ciddi birsey yoktur inşallah :KK200:

@angelina35 hareket berekettir kuzum illaki kilona yansimasi olur. Kasma kendini en az hasarla atlatmaya çalış bol salata yanına cesitlerden az yersen çok zarar vermez yediklerin. Salata ve ayrana agirlik ver..

ekim2009 ekim2009 nerelerdesin pek yazmamissin sanki kuzum ben mi atladim acabao_O

lastrose6 lastrose6 ayni durumdayiz canım nazardan ziyade şımarıyoruz işin aslı bana da cok olumlu tepkiler oldu özellikle esimden. Ama nazar degil de bir hava geliyor sanki yaptim yine yaparim diye bir rahatlık:KK48:
Kendime haksizlik etmek istemiyorum bir yandan su iki ayda oyle seyler atlattim ki eskiden olsa verdiklerimin hepsini geri almistim şükür bu da bir basari kendi adıma..
Ama bugunden itibaren bu rahatliga bir son vermenin zamanı geldi bir karar aldım uymak istersen bir hirslanma sebebimiz olur:KK56:
dün sabah 2 doktora gittim öğleden sonra da sonuçlar için gittim bir de hastalandım üstüne hapşuruk burun çeşme gibi akıyor fizik tedavici ilaç dozunu 2 katına çıkardı dün akşam 7 :40 da yattım uyudum sabah 7:40 da oğlum anne ben okula gidiyorum dediğin de zorla kalktım 20 dk sonra geri yattım 10 buçuğa kadar ama bu arada burun tıkalı başım uyuşuk hapşurup tıksırıyorum arada uyanıp hemen geri uyuyorum :)) her gün böyle uyursam eyvahh eyvahh bu gün birde öğleden sonra komşum vardı o da hasta karşılıklı burun sildik durduk :)

Arkadaşlarım yeni bir karar aldım. Diyetime sadık kalacağım 21 gun başlatıyorum.
1- sağlıklı beslenmeyi tekrar alışkanlık haline getirmek
2- hedef tarih sonunda 80 rakamlari garanti altına almak
3- kısa bir tarih aralagı seçerek motivasyonumu arttırmak icin ( başlangıçta hedefim 99 gündü ama yarına çıkacağımızın garantisi yokken gözümde büyüyen bir tarihe göz dikmek bana zor gelecekti :) )
Bugun basliyorum yarin 20 günüm kalmış olacak Allah izin verirse. Bana katilmak isteyen olursa baharin ilk gunlerine daha hafif girmis olacagiz tomurcukkk tomurcukkk @Melrin ekim2009 ekim2009 tevafuk55 tevafuk55 @angelina35 lastrose6 lastrose6
süper karar gülüm 21 gün olması da daha mantıklı zaten yeni bir alışkanlık edinmek için yada alışkanlığı terketmek için 21 gün gerekiyor sonrası tıkır tıkır işliyor ..hadi bismillahh:KK54:

Meyve çok mu seviyirsun canim bir meyve ogunune çiğ kuriyemis daha iyi olabilir:KK66:
ayy valla doğru diyorsun angelina beynine emri vermiş adeti geciktir geri kilo al demiş vayy anasını beee dur ben ona hemen yazayım bacım

Gunaydin hayirli cumalar kizlar .....
Badana tadilat bitti temizlik faslina gectik dun sadece bir dolapla ugrastim tiklim tiklim kiyafet
Bugunde diger dolaplari halledecem bakalim ..
Kiyafetler kalip gibi olmayinca gicik oluyorum birde kucuk alanda nasil yer acabilirim nasil ferah bir ortam yapabilirim diye ugrasiyorum ..
Zaten annem bu dolaplar adam olsun bana yeter dedi .. Dun nasil mutlu oldu dolabin duzenini gorunce ...
Diyetten kopmadan hareket etmeye calisiyorum ama olmuyor olmuyorr ...:duduk:
Ben nasil toparliycam kendimi bilmiyorum aksam menu verecektim uyumus kalmisim :işsiz:
Regl olmam lagzim yine yok esimde bu ay 28 cekti onuda hesaba kat diyo ama sanki olmuycak ve ayni sikintilati tekrar yasiyacakmisim gibi geliyo :KK12: her yanim sisti kendimi 84 kiloya geri donmus gibi hissediyorum :işsiz:
Ben eski 69 kilo oldugum zamani ozluyorum :KK42:
sen kendine düşman mısın kadııınnn bu neyin kafası ne oluyor ne demek 84 kilolu halim gibi hissediyorum şu korkularını at denge ve uyum iste rabbimden bedenim ve zihnim tam bir uyum ve denge için de de kendi kendine
ciddi ciddi bilinç altına kötü kötü emirler veriyorsun bilinç altı sen emret inan kesin yapar bunu herkes biliyor artık allahını seversen toparla kendini aklından bile böyle kötü olumsuz şeyler geçirmeyi bırak sesli sesli iyi güzel olumlu şeyler söyle , rabbime bana iyilik güzellik sağlık huzur nasip et diye sürekli dua et
valla bazen enişteye acıyasım geliyor bu ay 28 çekiyor hatuuuun benim ayın 2 sin de olmam lazımdı 27 sin de başladı gibi oldu hala zorluyor tam başlamadı ama ben hiç takmıyorum üstelik 20 günlük antibiyotiğe bu gün başladım ama hiç aklıma beni şişirir v.s. gelmiyor tek aklıma gelen daha sağlıklı olucam haftaya acaba ne kadar eksi görürüm merakı oluyor

dün sabah 2 doktora gittim öğleden sonra da sonuçlar için gittim bir de hastalandım üstüne hapşuruk burun çeşme gibi akıyor fizik tedavici ilaç dozunu 2 katına çıkardı dün akşam 7 :40 da yattım uyudum sabah 7:40 da oğlum anne ben okula gidiyorum dediğin de zorla kalktım 20 dk sonra geri yattım 10 buçuğa kadar ama bu arada burun tıkalı başım uyuşuk hapşurup tıksırıyorum arada uyanıp hemen geri uyuyorum :)) her gün böyle uyursam eyvahh eyvahh bu gün birde öğleden sonra komşum vardı o da hasta karşılıklı burun sildik durduk :)
Ooo cok gecmis olsun ekimim :KK19:

Canım çok geçmiş olsun nerde üşüttün öyle.şifayı kapmışsın.ilaç al bari

Selam kızlar mutlu haftasonları.akşam mahalle komşuları ile günümüz vardı geç döndüm giremedim.evdeki internette sorun var,paketimde de fazla kalmamış.dünkü menüm

Sabah 8,30
1 haşlanmış yumurta 2 kk beyaz peynir
2 dal marul,5 zeytin 1 dlm tahıllı ekmek

ara 11,30
1 kuru incir yeşil çay

öğlen 13,30
5 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt
2 dilim tam bğdy ekmeği

ara 16,30
1 kupa tarçınlı süt 1 hurma

akşam 18,30
10-15 adet istavrit tava bol salata

misafirlikte 20,30
2 adet yaprak sarma 1 elmalı kurabiye

su 2,5 lt

Menüm
10: 1 bardak kefir

12
Karnabahar manti
1 dilim ekmek

14
Bir duble turk kahvesi
1 k.kayısı

16
1 ceviz içi
1 kuru incir

18.30
4 kasik taze fasulye
2 kaşık yogurt
2 kaşık pilav
2 ince tavuk but

Ara
3 hurma
Cay

3 lt su
çok ölçülü eski emoş menüleri gibi.yeni başlangıçların hayırlı olsun canım,her koşulda biz de varız yanındayız

Sabah
8
4 kaşık mescit
1 elma
Ara 10
1 yeşilçay

Öğlen 14.00
3 yumurta
Biraz peynir

Akşam 19.
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
1.5 elma

Şu 2.5 lt
baya hafif bür gün geçirmişsin canım iyi toparlandın

Menu vereyim
Sabah ilik limonlu su
Kahv 9.00 : 1 hurma 2 k kayısı ve 10 findik
Sade kahve (yumurtadan sıkıldım da )

Ögle 12.40: 1 kepçe corba
3 kasik kabak y3megi
1 kasik havuc tarator

Ara yok burayi okumaktan :)

Aksam 18.30: 1 tabak yani 6 kasik fasulye kavurma ve salata

Ara turk kahvesi 2 ceviz ve 1 hurma olabilir

Su 2.5 litre

Kendime Not:Yaptigin firin sutlactan hala yemedigin icin seni öperim tevafuk :KK74:
Vallahi bravo o sütlacı yemeden böyle güzel bir menü çıkarmışsın.bende öperim seni canım :KK60:

Canım çok geçmiş olsun nerde üşüttün öyle.şifayı kapmışsın.ilaç al bari
sağ ol tomurcuğum bilmiyorum ki komşudan mı bulaştı hastane ortamından mı evde kendi kendime mi üşüttüm geldi bir yerden sabah beri belki 200 kere hapşurdum :)) akşama da misafir gelme ihtimali var eşimin bir arkadaşı bekar tek başına bir adam ama yine ortalığı toplayıp temizlik yapmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz bu akşam da eskişehirdeyse eve çağırır eşim diye buzluktan sarma çıkardım pişiriyorum mantı falan da var gelirse onu da pişiririm yanına da uydurucam artık bir şeyler eşim şimdi eskişehiri gezdiriyor arkadaşına aramasını bekliyorum gelecekler mi gelmeyecekler mi :))

sağ ol tomurcuğum bilmiyorum ki komşudan mı bulaştı hastane ortamından mı evde kendi kendime mi üşüttüm geldi bir yerden sabah beri belki 200 kere hapşurdum :)) akşama da misafir gelme ihtimali var eşimin bir arkadaşı bekar tek başına bir adam ama yine ortalığı toplayıp temizlik yapmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz bu akşam da eskişehirdeyse eve çağırır eşim diye buzluktan sarma çıkardım pişiriyorum mantı falan da var gelirse onu da pişiririm yanına da uydurucam artık bir şeyler eşim şimdi eskişehiri gezdiriyor arkadaşına aramasını bekliyorum gelecekler mi gelmeyecekler mi :))
en iyi şekilde ağırlarsın sen misafirini hiç şüphem yok canım.geniş gönüllü arkadaşım benim :KK36:

Menüm gelsin yeme işi bitti akşam bi ara daha yaparım

Sabah 9
1 haşlanmış yumurta 1 tutam roka
1 kk kaşar peynir 5 zeytin
1 dilim tahilli ekmek

Ara 11.30
1 gün kurusu yeşil çay

Öğlen 13.30
Tavuk fletolu kivircik salata
1 dilim tbe

Ara 16.45
5 adet çiğ badem

Akşam 17.15 (ablamda)
3 yk haşlama et
2 yk pilav
2 elma dilim patates (etlerle haslanmis)
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt

Menumu vereyim
Kalan 19 gün (zinciri kırmayalım :) )

10: menemen, 2 dilim ekmek

13.30
5 kaşık taze fasulye, 1 kase kıymalı şehriye çorbası, 4 kaşık yoğurt

16.30: 2 hurma, 6 badem

18: 4 y.k taze fasulye, 4 y.k yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 acı kapya biber

Ara: 1 bardak tarçınlı kefir

Back
X