Selam canlarım
Yine gun kendisine yetmeyen bir ben..
Çocuklara kıymalı gözleme yaptım kendime de kalan kıymadan miss gibi karnabahar mantı yaptım. Dun cok kotu beslenmistim bugun onu telafi etmeye çalışıyorum
tomurcukkk
2 ay sonra dr gittiğinde hersey daha netlesmis olur insallah. Daha pozitif gördüm seni bu prof.un Sana olumlu etkisi oldu sanki sifaya da vesile olur inşallah. Liste için eline sağlık kuzum haftaya da derecelerde rezervasyon yaptırmalıyım şimdiden e bunun da yolu az yemekten geciyor unutma emoş tut boğazını
tevafuk55
esinin dogum gunu kutlu olsun canım yeme canim bosuna vakit kaybetmeye degmez hic bir lezzet
@Melrin prensesin tahlilleri çıktı mı kuzum ciddi birsey yoktur inşallah
@angelina35 hareket berekettir kuzum illaki kilona yansimasi olur. Kasma kendini en az hasarla atlatmaya çalış bol salata yanına cesitlerden az yersen çok zarar vermez yediklerin. Salata ve ayrana agirlik ver..
ekim2009
nerelerdesin pek yazmamissin sanki kuzum ben mi atladim acaba
lastrose6
ayni durumdayiz canım nazardan ziyade şımarıyoruz işin aslı bana da cok olumlu tepkiler oldu özellikle esimden. Ama nazar degil de bir hava geliyor sanki yaptim yine yaparim diye bir rahatlık
Kendime haksizlik etmek istemiyorum bir yandan su iki ayda oyle seyler atlattim ki eskiden olsa verdiklerimin hepsini geri almistim şükür bu da bir basari kendi adıma..
Ama bugunden itibaren bu rahatliga bir son vermenin zamanı geldi bir karar aldım uymak istersen bir hirslanma sebebimiz olur