- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #54.041
allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin paşaya size hayırlı evlat olsun inşallahSelam ballarım,o kadar yoğunum ve yorgunum ki anlatamam.işlerim aşırı yoğun tüm gün aktif çalışıyorum.Bu hafta biraz yağmurlu oldu da oturma fırsatı bulabildim.
Diyete hala adapte olamıyorum.sabah öğlen iyi gidiyor akşam bir şekilde patlıyor.haftasonları zaten gümbürtü.dün de oğlumun doğum günüydü.büyük doğum günü yapmadım.evde sütsüz yumurtasız pasta yaptım 1 dilim yedim.benliğimden uzaklaştım iyice.eski tomurcuğu çok özledim.sporlu kaçamaksız günlerimi hayal ediyorum ve bunalıma giriyorum.ramazan geldi çattı ve hala kilo milo veremedim.Allah sonumu hayretsin.bu akşam menülerime tekrar başlayacağım inşallah.bir şekilde toparlamak lazım en azından onun bilincindeyim.reglim şuan fırsata çevirmem lazım.
Bu arada her birinizi çooook özledim![]()
tomurcuğum diyeti bıraksan mı bu ara haa ne dersin diyet yok sadece sağlıklı beslenme ilekiloyu sabitte tutup bir süre böyle devam etsen ramazan sonrası da tekrar enerjin dolduğun da başlasan (belki sıkıntı yapmadığın için kendiliğinden bir iki kilo bile gidebilir)