- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #1.301
Bayram bu etkiyi herkeste bırakıyor o yüzden diyolar bayramda dikkatli olun yani kuzum bu konuda tek değilsin Allahtan sayılı günIyi geceler kizlar iki gundur gunduz cok iyi gidiyorum geceleri krakerler kolalar moralim bozuldu ya acilen toparlanmam lazim daha bayram gelmeden cozuttum neyse bakalim herkese iyi uykular opuyorum yarin gorusuruzzz
aminnnHepinize mutlu sevdikleri ile guzel bayramlar gecirmesi dilegi ile iyi bayramlar diliyorumbenim bu bayram iki yanim da yarim rabbim kimseyi bayramlarda kimsesiz birakmasin
Üzülme canım. Allah sabrını versin.Eskiden gurbetteyiz diye üzülürdüm, şimdi ah babam sağ olsaydı da tlfonda da olsa bir sesini duysam diyorum.Hep birlikte olduğumuz o kalabalık bayramları çok özlüyorumHepinize mutlu sevdikleri ile guzel bayramlar gecirmesi dilegi ile iyi bayramlar diliyorumbenim bu bayram iki yanim da yarim rabbim kimseyi bayramlarda kimsesiz birakmasin
Cok sukur annem babam sag kardeslerim gurbette o nedenle buruk geciyo iste bu bayram gecen bayram herkes izne gelmisti allah babacigina rahmet eylesin canimÜzülme canım. Allah sabrını versin.Eskiden gurbetteyiz diye üzülürdüm, şimdi ah babam sağ olsaydı da tlfonda da olsa bir sesini duysam diyorum.Hep birlikte olduğumuz o kalabalık bayramları çok özlüyorum
bana misafir geldi bayramlaşmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?